Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » SOS! Mitől lehet ez? Fontos!

SOS! Mitől lehet ez? Fontos!

Figyelt kérdés

Az egész 1 éve kezdődött a szülésem után! Kb havi rendszerességgel jelentkezik este mikor lefekszem aludni hogy elkezdek szédülni,ráz a hideg,remegek,de közben ver a víz,kevereg a gyomrom,volt hogy hánytam is és ilyenkor kb 10-15 percenként járok pisilni,mint aki benyomott 2 doboz sört! (hozzáteszem,már 2-3 éve egyáltalán nem iszok alkoholt!) Voltam vele orvosnál,a laboreredményem teljesen jó lett,és ő sem érti mi lehet a baj!

Ha esetleg valaki volt hasonló helyzetben,vagy orvos és tudja hogy mi lehet az ok kérem írjon,nagyon fontos! Persze bárkinek a véleményét szívesen fogadom,de csak és kizárólag értelmes válaszokat! Köszi előre is!

2011. nov. 27. 11:00
 1/3 anonim ***** válasza:

milyen helyzetben tör rád ez a dolog?

édesanyám például rosszul lesz ha a hátán kell feküdnie, émelyeg és szédül.

mikor az öcsémet várta, ultrahangon volt, s miközben a hátára feküdt, megállt a testvérem szívverése, amint felült semmi baja sem volt..

2011. nov. 27. 11:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Teljesen mind1 hogy hogyan fekszem,oldalt,háton és hason egyformán szédölgök! Eleinte azt hittem azért van mert a szoptatás alatt nem jön meg és ez zavarhat be valamit,de már kb fél éve visszaállt a rendszer és még mindig jelentkezik ez! Olyan érzés mint mikor valaki többet iszik a kelleténél és már kezd kijózanulni,de még mindig rosszul van! Gondoltam rá hogy esetleg ideges vagyok és azért,de már megfigyeltem hogy ha teljesen nyugis napom van akkor is előjön! És amit kifelejtettem az előbb hogy emiatt nem tudok este enni(csak így tudom kivédeni a nagyobb rosszul létet) ami miatt sokat fogyta m is és mindig is vékony alkat voltam,ezért zavar!
2011. nov. 27. 11:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez idegi probléma. Nem ártana a házi orvostól egy idegorvosi beutalót kérni, és elmenni kivizsgálásra. Én is átestem ilyen bajon én is szülés után még vagy 3 évig, amikor is megunta a házi orvos és elküldött idegorvoshoz. Amit kaptam gyógyszert attól hamar rendbe jöttem
2011. nov. 27. 11:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!