Ezt ettem ma! 3-4 kg-ot szeretnék fogyni, idális az étrendem?
Figyelt kérdés
Reggel egy joghurt, meg egy csomag győri édes keksz.
Dél körül egy banán, és egy 7days croasan (ezt tudom, hogy nem kellett volna, de a suli miatt nem tudtam hazamenni, normálisan kajálni )
2 körül egy szelet rántotthús, rizzsel, és gyümölcssalátával.
Este: 2 szelet abonett, egy kocka sajttal, ás egy virslivel, és egy natur joghurttal.
sétáltam ma fél órát trolizás helyett, és este nekifogok majd még tornázni. Elkezdtem szedni a fogamzásgátlót, ezért is külön aggódom a hízás miatt... Előre is köszönöm a válaszokat
2011. nov. 8. 19:22
11/11 anonim válasza:
az enyém is normális volt te idióta nem tehetek róla hogy reggel nyamnyogsz este meg telezabálod a beledet ennyi én csak leírtam mi a véleményem és kész ha nem tetszik felőlem megehetsz egy zacskó abonettet is meg a mackó fasz---át is félberághatod szal hidd el én tuti nem sajnálom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!