Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az ételed az életed?

Az ételed az életed?

Figyelt kérdés
Mennyire valljátok ezt? Aki ennek a szellemében táplálkozik, az mire figyel oda az étkezéssel kapcsolatosan?
2011. nov. 7. 04:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Sok mindent nem tudok tenni, mert nincsen kertem, hogy magam termeljem meg a bio dolgokat, de vásárlásnál nagyon odafigyelek, hogy minél kevesebb tartósítószer és egyéb adalékanyag legyen abban, amit vásárolok. Nem veszek készételeket és ízesítő kockákat, porokat, inkább a piacon vásárolom meg a zöldség és gyümölcsféléket, magam sütöm a kenyeret és pékárut, nem iszom üditőket, cukor helyett mézet teszek amibe csak lehet, semmi chips és társai, esténként megeszem egy natur joghurtot, napi 2 almát, gyógyszert csak végszükségletben, inkább természetes szerekkel kúrálom magam. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
2011. nov. 7. 07:10
 2/2 /Anita_'94/ válasza:
Amennyi rendelt pizzát és Burger Kinges kaját megettem már, csoda, hogy nem lettem akkora, mint a ház. Apa mániája a BK és elég sűrűn kajálunk ott, úgyhogy fogalmam sincs, mi az az egészséges étrend...
2011. nov. 7. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!