Könyvek, amelyeket mindenképpen el kell olvasnom? Könyvek, amelyek megváltoztatták az életed vagy megváltoztattak benned sok mindent?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 14:47
1/12 anonim válasza:
Szerintem senki nem tudja neked megmondani, hogy mi lesz rád legnagyobb hatással.
Én azt javaslom, az ezoterikus marhaságokat (családállítás, Titok, vonzás törvénye stb.) messziről kerüld el, mert nagyon visszaütnek.
Nekem Feldmár írásai tetszettek, sok ember ismerek, akinek szintén (nekem is ők ajánlották), de olyanokat is ismerek, akiknek nem jött be.
2/12 A kérdező kommentje:
köszi! írjatok még!
2011. ápr. 8. 09:16
4/12 A kérdező kommentje:
:-D
2011. ápr. 8. 20:15
5/12 anonim válasza:
Nekem ezek jöttek be:
Szepes Mária-A mindennapi élet mágiája
Egymásra hangolva
Fran Drescher-Vissza az életbe
Titok (habár ezt nem olvastam csak a filmet láttam én mindenkinek ajánlanám az tuti)
6/12 anonim válasza:
Nem tudom, milyen ízlésed lehet, de én szeretem a realista ábrázolással megírt, "odaverős" könyveket:) Például:
- Szepes Mária: A Vörös Oroszlán
- George Orwell: 1984
- Ken Kesey - Száll a kakukk fészkére
7/12 anonim válasza:
Én, miután befejeztem az 1984 olvasását, elég sokáig töprengtem azon, hogy vajon ez mindenkire ilyen hatással van, vagy csak én vagyok rá fogékony? Sokáig a hatása alatt voltam, meghatározó könyv az életemben!
10/12 anonim válasza:
Marcel Proust : Az eltűnt idő nyomában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!