Egy anorexiás mennyit ehet vagy ihat egy nap?
Figyelt kérdés
és milyen teákat isznak, vagy tablettát szednek?2009. máj. 6. 18:49
11/16 anonim válasza:
Az még nem azt jelenti, hogy anorexiás. Nekem is ki vannak a bordáim és kórosan alultáplált vagyok (testtömegindexem 15,8), de nem azért, mert én így érzem magam szépnek, hanem mert nem tudok hízni. Meg ehetnék én egy lovat is, akkor sem hízok semmit.
12/16 anonim válasza:
hát te nem vagy normális... XD lefogadom hoigy meghalsz az éhségtől de te nem eszel csak azért hogy anorexiásnak mondhasd magad.. nem az a szép hogyha vékony vagy az a szép ha formás vagy vagyis szép csinos vagy domborul rajtad a ruha .. szerintem az a legideálisabb és a legszexisebb ha valakin legalább 2-3-4- kg súlyfelesleg van.. inkább egyél amennyit akarsz de akkor csak zöldséget gyümölcsöt és sok vvizet az olyan mintha nem ennél semmit de mégse halsz meg.. miért akarsz anorexiás lenni .. azok kb 1 évig élnek azután megdöglenek mert összesorvad a belük is a kínzó éhezésben mind1 te tudod de te hülye vagy írd be a google-bahogy anorexia majd elmegy neked a kedved!!!!!!!
13/16 A kérdező kommentje:
soha sem akartam anorexiás lenni, hanem a legjobb barátnőm akar meghalni...
2009. jún. 2. 19:02
14/16 anonim válasza:
hát ez elég szar lehet... nekem a legjobb barátnőm 16 évesen belefolyt a drogosok életében.. ennek a rossz tárrsaság és a családi körülmény állhat a hátterében.. szerintem próbálj meg minnél több időt tölteni a barátnőddel.. próbáld meg elmondani neki hogy ez a világ legundoríítóbb betegsége amibe ő akar beleesni.. próbáld meg rávenni hogy néha nálad aludjon és próbáld meg flvidítani is.. mutass neki képeket hogy ő milyen lesz ha ezt végig csinálja.. és vidd el egy mekibe vagy rendeljetek egy pizzát ezeknek úgysem fog tudni ellenálni.. ha igen akkor ezt mutasd meg neki amúgy meg sok szerencsét és szorítok!!!!!!!!!!!!!
15/16 anonim válasza:
alig esznek van aki nagyon sulyosan az napokig nem eszik szilárd táplálékot max light colát kávét természetesen cukor nélkül.vagy ha érzi h gyenge már akor max 200kcal eszik alma 0 kalóriás ételek,joghurt,hal,saláta....természetesen 130kcal egy szelet csoki.gondolj bele kb anyit eszik nem többet....eszeveszetten sportol.száraz a bőre gyenge sápadt szeme feketék.hidd el nem jo.azonnal kezeltetni kell.
16/16 anonim válasza:
Hát dejó neked..én boldog lennék ha nem híznék és ilyen vékony lennék.én ha iszom egy pohár teát már attól 2kilót hízok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!