Egy anorexiás mennyit ehet vagy ihat egy nap?
Ne akarj anorexiás lenni.
Az egyik legjobb barátnőm majdnem belehalt. Évekbe telt, mire emberi életet tud élni, és még így sem olyan, mint azelőtt.
Csak ők látják magukat szépnek, a férfiak undorodnak tőlük, mindenki összesúg a hátuk mögött, hogy ki ez a szörny.
Testkép zavart jelent. Azt hiszi magáról még mindig, hogy kövér, még akkor is ha már pulóverben van és így meglehet számolni a bordáit.
Ahogy az előttem kommentelő is írta, ez pszichés betegség.
Teát meg tabletát azért kell szedniük, hogy a szervezet lehetőleg még ne adja fel. Így próbálják vmennyire elfogadható állapotba hozni.
részvétem...:(
nem akartam az lenni,az egyik barátnőmre gyanakszom..
:S
Szia,
ha nem te vagy az anorexiás, hanem a barátnőd (vagy nagyon úgy néz ki, hogy az), akkor mindeképpen segítened kell neki. Próbálj beszélgetni vele, és meggyőzni, hogy feltétlenül segítségre van szüksége. Mert ez súlyos testképzavar, és ezen mi, barátnők nem tudunk segíteni.
am 165cm és 50kg..
egyszer véletlenül rápillantottam, az öltözőben amikor levette a pólóját, és látszottak a bordái.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!