Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A mai étkezésem sem jó? :- (

A mai étkezésem sem jó? :- (

Figyelt kérdés

Suliba járok,hízókúrázok.

Reggeli: 1 nagy sajtos bagett vajjal,pick téliszalámival

Ebéd: egy jó adag krumplis tészta házi csalamádéval

utána egy csokis danette joghurt

fél 5-kor óriás adag krumplis tészta csalamádéval

utána nemsokkal 4-5 kocka Milka marcipánkrémes csoki

Vacsorám: most fogok enni 1 óriás(30cm-es)sajtos bagettet,vajjal,pick téliszalámival,1 paradicsommal,1 retekkel,utána még valami nasika (: Azt még majd megírom mit kívántam! Úgy nagyon nagyon kb-re hány kcal lehet??

2011. okt. 17. 19:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

nem is leszel, ezen ne aggódj.

az a nő ha valami biztos, akkor az hogy penge étkezést és kemény súlyzós edzést követ :)

és ha rákeresnék egy képre róla.. nos, ez sem igazi, ez a 2. nagyon biztos dolog [link]

2011. okt. 17. 22:00
 12/19 A kérdező kommentje:
hát nem úgy tűnik... és ha mondjuk erre a 3 étkezésre még gyümit iktatok be az úgy jó? :)
2011. okt. 17. 22:20
 13/19 anonim ***** válasza:

nem ismerem az adataidat, tippelni sem tudok az energiaigényedre.. általánosságban írtam, hogy aki bármiért is, de hízni akar, annak sokat kell ennie. lehet, hogy sok szőlővel, banánnal és nagyobb cukortartalmú gyümölcsökkel átbillentheted az energiamérleged hízásba.

de egyébként eszembe jutott más is. rengeteg fogyókúrázó ember egyet ért abban, hogy a hízáshoz nem kell más, mint egy hét villámfogyókúra. bár előbb inkább próbáld meg a plusz sok gyümölcsöt.

2011. okt. 17. 22:25
 14/19 A kérdező kommentje:
a villámfogyókúrát nem szeretném,nem bírok "éhezni" :) a banán nem rossz állítólag attól nagyon sokat lehet hízni (:
2011. okt. 17. 22:30
 15/19 anonim ***** válasza:

azért.. ne feledd, hogy ezt olyanok állítják, akik közben fogyókúrával akarnak fogyni..

annyi van a gyümölcsökben, hogy fruktózból a szervezet korlátozott mennyiséget tud felhasználni, de elég könnyű ezt túllépni, és akkor zsírocskába raktároz. ezért szálkásítás alatt mondjuk ajánlott elhagyni. hízásnál próbáld meg.. de mivel hizlaló étel nincs, ha nem eszel belőle eleget ne remélj változást.

egyébként vannak direkt tömegnövelő nevű táplálék kiegészítők, amik arra vannak, hogy ha már bőven eleget ettél, még meg tudj inni egy adag tápanyagot :)

2011. okt. 17. 22:41
 16/19 A kérdező kommentje:
szedek ilyen "hízlalós" vitamint,ilyen fehér por... :) sokkal jobb utána az étvágyam,többet tudok enni,mondjuk egy ideje nem iszom... te súlyt tartasz?
2011. okt. 17. 22:44
 17/19 A kérdező kommentje:
pedig vannak köztes étkezések amint látod,krumplis tészta... a csoki és a joghurt,meg lesz gyümi:)
2011. okt. 17. 22:47
 18/19 anonim ***** válasza:

-Reggeli: 1 nagy sajtos bagett vajjal,pick téliszalámival

-Ebéd: egy jó adag krumplis tészta házi csalamádéval

utána egy csokis danette joghurt

-fél 5-kor óriás adag krumplis tészta csalamádéval

utána nemsokkal 4-5 kocka Milka marcipánkrémes csoki

-Vacsorám: most fogok enni 1 óriás(30cm-es)sajtos bagettet,vajjal,pick téliszalámival,1 paradicsommal,1 retekkel,utána még valami nasika (: Azt még majd megírom mit kívántam!

tényleg, elszámoltam. ez 4 étkezés. - jellel jeleztem mit tekintek étkezésnek, csoki meg danett úgy mondanám, hogy hozzá tartozik. na, ennyivel már jobb mint gondoltam.

én.. eszek amennyit tudok, de elég jó minőségben. súlytartáshoz tökéletesen jól megvagyok.

2011. okt. 17. 23:03
 19/19 anonim ***** válasza:

A rohadt élek, ölni tudnék ha ilyeneket ehetnék amennyit akarok! :D De én kb ha eszek valamit az úgy ahogy van raktározom..

Ehelyett megy a rendszeres sport diéta, sport diéta kajaszámolás, édesség,vagy valami hizlalósabb finomság teljes megvonása, max ünnepnapokon kb.. :(

2011. okt. 17. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!