A mai étkezésem sem jó? :- (
Suliba járok,hízókúrázok.
Reggeli: 1 nagy sajtos bagett vajjal,pick téliszalámival
Ebéd: egy jó adag krumplis tészta házi csalamádéval
utána egy csokis danette joghurt
fél 5-kor óriás adag krumplis tészta csalamádéval
utána nemsokkal 4-5 kocka Milka marcipánkrémes csoki
Vacsorám: most fogok enni 1 óriás(30cm-es)sajtos bagettet,vajjal,pick téliszalámival,1 paradicsommal,1 retekkel,utána még valami nasika (: Azt még majd megírom mit kívántam! Úgy nagyon nagyon kb-re hány kcal lehet??
Igen szoktam enii kolbászt,szalit,péksütiket,a mai nap ilyen lett! :)
Utolsó mit kapjak be?:D
hülyeségeket eszel. ettől nem hízol, jó értelemben, hanem elzsírosodsz.
attól max kövér leszel, hogy csokizol meg hülyeségeket eszel, és sokat.
hol a zöldség? gyümölcs? húsok? tejtermékek?
hol a sport? izmot építs, ne hájat, úgy is lehet súlyt felszedni.
nem, ezek nem kimondottan sz.ar kaják, ha tömegelni akar. akkor mehet fehérlisztes meg cukros dolog, zsírt is fel kell szednie. izom építéshez nyilván több fehérje kellene, egészséghez több zöldség (vitaminforrás, rost)
------------------
Kérdező, sikerült bezavarnod, de ez csak 3 étkezés. hol a másik 3? :D tehát ha nem is tudom megtippelni ez mennyi kcal, de hogy még 50%-al többet plusz 3 étkezés keretében meg tudnál enni, ha tömeget akarsz felszedni, az biztos.
csokis danett joghurt meg pár gramm csoki az lópikula.
ha az egészet megdupláznád (ugye +3 kajálás) akkor bizonyára hízhatnál.
de egyébként mire hízol? mert ha csak simán sokat eszel, abból tényleg csak zsír lesz :)
nem akarok izompacsirta lenni,lány vagyok és fiatal,olyan mint Rubint Réka..fújjj... mozgok mellette :)
Tényleg nem olyan rossz??
Majd próbálok beleépíteni még 3 étkezést Aczél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!