Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lett már valaki rosszul...

Lett már valaki rosszul lángostól?

Figyelt kérdés
Ma du. a Római parton ettem egy sajtos-tejfölös lángost. Frissen sütötték, bár ugye a tészta kint állt nem tudom, mióta a pulton. A gyomrom "nyom". Lehetett vmi baja, vagy egyszerűen megülte, ahogy mondani szokták?
2009. máj. 1. 19:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha az olaj nem volt "friss"előfordul az émelygés,hányinger!
2009. máj. 1. 19:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, h csak zsíros/olajos volt. Én nem eszem sok szénhidrátot, de ha néha (fél évente) megengedek magamnak pl. egy lángost vagy sütit, nekem is elüli a gyomrom.
2009. máj. 1. 20:05
 3/9 A kérdező kommentje:

Az volt az érdekes, hogy alig volt olajos.

Köszönöm a válaszokat. :)

2009. máj. 1. 20:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
persze, előfordulhat, lehet forrón etted, vagy gyorsan, sok dologtól lehet......igyál egy kupaknyi almaecetet vízzel hígítva.nekem ez mindig segít:)
2009. máj. 1. 20:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én még nagyon régen Siófokon ettem lángost(sajtos-tejfölös volt), és visszaúton Pálköve felé elhánytam magam a kocsiban... Nem biztos hogy csak-e miatt, de máskor nem nagyon volt ilyen.
2009. máj. 1. 20:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Én csak akkor voltam tőle nagyon rosszul, mikor túl olajos volt. Nem bírom ugyanis az olyat. :/
2009. máj. 1. 23:47
 7/9 anonim ***** válasza:
lehet hogy a tejföl nem volt friss
2009. máj. 2. 11:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nekem rendszeresen volt, amikor sajtos-tejfölösen ettem a lángost, azóta nem eszem, csak sajttal vagy natúr... Így nem leszek rosszul. Én is az olajra gyanakszom, ami a tejföl zsírjával együtt már kiakasztja az epét.
2009. júl. 2. 00:02
 9/9 anonim válasza:
100%
az én gyomrom akkor szokott rosz lenni tőle ha nagyon olajos vagy zsiros mert azt nembirom és akkor télleg nyom!de nemis birom akkor megenni az egészet!csak olyat egyél ami jol le van csöpögtetve, kiszáritva...és ne legyen olyan helyen ahol belepik a bogarak mert akkor elkapsz minden bacit!mittomén mondjuk legyen letakarva vagy üvegfal mögött!
2009. aug. 16. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!