Annyira rosszul érzem magam, mit csináljak?
Sziasztok !
Tudom, hogy ez nem a jó kategória, de itt többen adtok válaszokat. Nagyon sz.arul érzem magam, nagyon erős hányingerem van. Elég szarul étkeztem ma (pizza a suliban, majd itthon 2 adag szalmakrumpli, később pár csőröge meg úgy 6 db. kocka csoki még leírni is rossz). Annyira rosszul érzem magam, mit csináljak? Mama már elaludt, keltsem fel, hogy adjon valamit? De akkor meg lehet nagyon fog aggódni . :(( Jajj, kérlek, segítsetek ! :(( Mindjárt idehányok -de vicc nélkül :((
Tùlterhelted a gyomrodat, még nekem is ettõl a sok olajos dologtól hànyingerem lett.
Hànyjàl csak nyugodtan az jót fog tenni.
Én sem szeretek, sőt, a világon a legutálatosabb dolgok között van, amit csak ismerek! Képzeld, mikor terhes voltam (nem is olyan rég) a kislányommal, 6 héten át hánytam minden nap többször is...
De a gyomorrontásos hányingernek nem igazán van más megoldása. Ha enyhe lenne a hányinger, azt mondanám, igyál szénsavas ásványvizet egy fél pohárral, vagy egy mentholos rágót kapjál be, mert az enyhíti a tüneteket. De ha erős az inger... akkor jobb tullenni rajta.
És gondolj rá, hogy utána milyen jó lesz!
A szénsavas víz és a mentholos rágó (ahogyan írtam is) enyhe tünetek elmúlasztására jó. :)
Ha úgy érzed, a víz nem segít, akkor tegyél langyos vízbe egy kiskanál sót... az garantáltan megindítja, ha belekortyolsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!