Magas ez a vérnyomás? Rosszul érzem magam tőle!
sys 127, dia 70, pulzusom pedig 75.
Elég hülyén érzem magam tőle... ÉS már kb 2 napja ilyen magas :S Meg néha lefekvéskor is szokott ilyen lenni...
Máskor alacsonyabb, de nem tudom, hogy kb mennyi, mert csak akkor mérem, amikor úgy érzem, hogy valami nem jó...
16/L
Ha számít valamit, akkor leírok 1-2 adatot magamról
160 cm magas vagyok, és 100 kg (de fogyózok), heti 4-5x szobabiciklizek 35 percet, nem eszek zsíros ételeket..
Nem magas, nem szabadna attól rosszul érezni magad.
Viszont a zsíros ételek kerülése nem diéta, a cukroktól, szénhidrátoktól lehet igazán hízni. Szóval a kenyeret meg cukros dolgokat kéne inkább visszavenni.
És a szobabiciklizést told fel 1 órára, és ahogy tudod, növeld a tempót, mert így nem sokat ér. Ha tudsz közben pulzust mérni, akkor jó, ha 120 körül van.
Ne oktass ki légyszíves. Nem a diétára írtam a zsíros ételek kerülését, hanem a szívem illetve a vérnyomásom miatt.
1 órára pedig nem fogom kitolni, örülnék ha lenne annyi időm...
A fogyókúráról meg most ne beszéljünk, elég sikeres, köszi.
nem vagyok sértődékeny, de utálom, ha kiforgatják a szavaimat.
Amúgy egyre jobban érzem, hogy mindjárt kiugrik a szívem, hányingerem is van már..
Vérvételen voltam, ott minden tökéletes.
1 éve váltottam életmódot, tehát nem most kezdtem.
Időm meg nincs rosszul lenni, 3 hete ez az első olyan nap, amikor leülök a gép elé...
Ez a vérnyomás a te korodban sem számít magasnak.
Nem vagy szorongós, idegeskedő típus?
Nos, szerintem nem a vérnyomás okozza a rossz közérzeted, hanem fordítva, a rossz érzések vihetik feljebb -esetleg- a vérnyomásodat, amennyiben esetleg valamilyen lelki, idegi probléma van a háttérben, esetleg kiegyensúlyozatlan életmód.
Előfordulhat az is, hogy a súlyod miatt van.Talán nehezen bírja a szíved.
Nyugodt ember vagyok, de mostanában nagyon sok dolgom van.
Lehet, hogy tudat alatt stresszelek valamin és ettől van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!