Magas ez a vérnyomás? Rosszul érzem magam tőle!
sys 127, dia 70, pulzusom pedig 75.
Elég hülyén érzem magam tőle... ÉS már kb 2 napja ilyen magas :S Meg néha lefekvéskor is szokott ilyen lenni...
Máskor alacsonyabb, de nem tudom, hogy kb mennyi, mert csak akkor mérem, amikor úgy érzem, hogy valami nem jó...
16/L
Alvásból sosem elég :)
De általában este 10-5:30-ig alszok. Bár elég rosszul is alszok mostanában.. Múlt héten 1,5 óránként felkeltem, volt, hogy 4 óráig tartott elaludni, vagy reggel 2-3 órával előbb keltem és nem tudtam visszaaludni... (ez volt a mostani éjjel is)
Igazából suli miatt stresszelek, bár nem kéne, mert minden be van osztva és időre mindig megcsinálom amit kell... csak félek, nehogy megbukjak abból a bizonyos tárgyból..
Szüleim sose vesznek igazán komolyan. Mondtam már nekik, és semmit sem mondtak rá.
Kolompár:) : köszi, hogy segítesz :)
Igen, stressz, túlhajszoltság,nem kielégítő alvás.Ezek bizony okozhatnak nagyon kellemetlen érzéseket,fárad az idegrendszered.Ezek megemelhetik a vérnyomást is,lehet, hogy időnként picit megemelik a tied is, de ez még így sem sok.
Vérnyomást mérni úgy a legcélszerűbb, ha legalább 3 napon keresztül, minden reggel, nem sokkal ébredés után, mikor még nem ettél, nem mozogtál sokat, leülsz, vársz 5 percet, aztán megméred.Ez a legbiztosabb érték.A nap folyamán ugyanis már eléggé változó lehet, mit mutat a vérnyomásmérő, de persze kíváncsiságból csinálhatsz egy-egy mérést más napszakokban is,de az már csalóka lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!