Az nagyon gáz, ha reggelire eszek sokat (vagy nagyon sokat:S), később meg már keveset, kevésbé hízlalót?
Mostanában reggelire eszek nagyon nagyon sokat, meg édességet is sokszor desszertnek... Megeszek pl: 3 sajtos bagettet(44g), 100 g csirkemellsonkával, vajjal, 1 db paprikával.Aztán desszertnek fél doboz fagyi, vagy 3 túrórudi, egy tábla csoki, egy csomag keksz, sok-sok házisüti...ilyesmik...
Vagy ha csak kenyeret eszek, abból is lecsúszik 3-4 szelet+vajkrém+sonka+paprika...és mindig van desszert is.
Attól félek, ha ezt folytatom, nagyon meghízok...de valahogy muszáj legalább 1x szétennem magam, szinte függő vagyok.Úgy érzem, ha most nem eszem meg, megeszi más(családból) és nekem ne jut kaja, éhezni fogok. Szóval gyorsan el kell pusztítanom mindent. Aztán nagyon bűntudatom is van, hogy ennyit zabálok...holott fogynom kéne:(
Később meg már nagyon piciket eszek...egy kis almát, banánt, könnyű ebédet(főttkrumpli, csirkemell,főzelék..stb). Ez így még jó is lenne. Csak a reggeli a gond, egyszerre letolom a napi kalóriaszükségletemet is meghaladó mennyiséget:(
a xanax szorongásra való gyógyszer, és nem jó hogy rászoktál ! Kellene egy rendes, terápiás orvos, nem csak 2 recept. Sürgősen, amíg legalább azt tudod, hogy baj van, és legalább ide leírod
A környezeted / családod nem látja hogy nagy baj van?
Amit leírtál normális kajamennyiség. Én 55 kg nő vagyok 160 centihez és ennyit letolok egy nap, mint te. :)
A családod megeszik mindent problémára: vegyél több kicsi műanyag dobozkát és tedd félre a napi kajádat kisebb adagokban vagy ahogy neked jobb és írd rá hogy a tiéd. A többieknek is marad a felvágottból és te is eltetted már az előre elkészített szendvicsedet így nem kell befalnod gyorsan hogy későbbre nehogy ne jusson.
Amúgy mi van ha nem marad? Írtad hogy később eszel banánt és könnyebb kajákat. Akkor gondolom más kaja is van otthon, nem fogsz éhen halni.
Sőt, ha éheznél egy napig se történne semmi. Max. korog a gyomrod. És???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!