Mire utal, ha nagyon szeretem a céklát?
Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 12:55
1/9 anonim válasza:
Arra,hogy nagyon szereted. miért mire gondoltál?
2/9 anonim válasza:
Magas vastartalma van, ezert ovatosan a ceklaval.
4/9 anonim válasza:
Arra, hogy introvertált, befelé forduló személyiség vagy, akinek nincs szüksége felszínes kapcsolatokra, csak néhány közeli barátra és valószínűleg van valamilyen művészi hajlamod is, amit azonban nincs lehetőséged kiélni, ezért gyakran frusztrált vagy és könnyen felkapod a vizet.
5/9 anonim válasza:
unatkozol, és hülyébb kérdést nem sikerült kitalálnod
6/9 anonim válasza:
a sóskát is szereted? ebben is sok a vas! válaszolj légyszi!
7/9 anonim válasza:
Én nem szeretem a céklát:/ Gondolom ennek az ellenkezőjét jelenti:D Volt egy idő. amikor feszt a savanyú uborkát ettem volna... szerintem semmire nem utal.
8/9 A kérdező kommentje:
Sóskát nem nagyon ettem még. Szóval nem ismerem és így nem kívánom.
Amúgy jókat röhögtem én is! :-)
2011. szept. 30. 20:31
9/9 anonim válasza:
a sóska finom kóstold meg , egy marék sóska vagy 10 tojással finom!!!!XD örülök ,hogy jól szórakozol!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!