Miért van az, hogy nem szeretem a gyümölcsök-zöldségek java részét?
A gyümölcsöknél nem is az ízzel, hanem az érzéssel van a gond, amikor a számban vannak, eszem őket. A gyümölcsleveket gond nélkül megiszom. Anyám szerint 2 éves koromig megettem mindent. Szerintetek mitől van ez? (16f)
Amúgy lehet attól bajom hosszútávon, hogy nem sok zöldséget/gyümölcsöt eszek?
Lehet bajod belole, mert a gyumi-zolcsikben nagyon sok fontos anyag van, ami peldaul a sultkrumpliban nincs :)
Azert nem szereted mert rosszul lettel nevelve. Kiskorban meg alig (vagy nem) erezzuk az izeket. Ha akkor raszoktatnak, akkor kesobb is eszed. Angliaban a kicsiket valami zoldseg kremmel etettek, aminek kimondottan gusztustalan ize volt. Barmelyikunk megkostolta hanyt tole. Pedig tok egeszseges volt, marmint ami az osszetevojet illeti, csak veszett szar ize. A gyerekek mar kiskorban megszoktak es megszerettek.
Amugy meg akaratero kerdese.
Igen akaraterő kérdése. Ha tudod, hogy egészségedre válik, akkor könnyebben meg tudod enni. És szerintem idővel meg is szeretnéd egyiket másikat. Én a paradicsommal, karfiollal, karalábéval, zöldbabbal és még sorolhatnám voltam így kb. ennyi idősen. Tudatosan mondtam le a coláról és szoktam rá ezekre. Ma már a szagát sem bírom a colának és imádom a fent említett zöldségeket :D
Amúgy tényleg hiánybetegséged lehet, ha sem gyümölcsöt, sem zöldséget nem eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!