Mik azok a zöldségek és gyümölcsök amelyek nem savasítják a gyomrot?
Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 19:53
1/2 anonim válasza:
A szervezeted a sósavat a pepszin nevű enzim kellő pH-ja miatt termeli a fehérjék megemésztéséhez.
Gyakorlatilag tehát a zöldségek és a gyümölcsök emésztéséhez nem termel savat...
2/2 A kérdező kommentje:
A zöldségek és gyümölcsök növényi fehérjéket tartalmaznak. Azt is le kell bontani.
2010. okt. 22. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!