Miért van az, hogy nem szeretem a zöldségeket és a gyümölcsöket? (vannak kivételek, de nem sok) 15/F
ez normális, sokáig én se szerettem őket, aztán olyan 17 éves koromban megszerettem :D
Egyébként ez olyan, hogy nem szeretem a halat és gombát. Ez van.
Kipróbálhatod azt is, h te magad készíted el a zöldségeket salátának, vagy egyéb kajának. Sokat segít ám, ha szemmel, tapintással is "barátkozol" velük. Meg nem mellesleg megtudod, mi hogyan készül.
Én pl akkor szerettem meg a zöldségeket (a fentebb leírtak miatt), amikor saját háztartásom lett. :) A gyümölcsöket meg edd nasi helyett. Hamar rájuk lehet így szokni. :D
Nem vagy egyedül ezzel! Én sem szeretem őket. Most barátkozunk 2 éve kb (19 vagyok). Szerintem a lényeg a sorrenden van. Én kukoricával kezdtem az ízlet, aztán paprika és egyre bátrabb leszek és több mindent megkostolók!
Hajrá! És Jó étvágyat hozzájuk!
Üdv: Egy sorstárs:-)
Én 15 évesen csak édességet ettem! :) Viszont most mindent reggelt a zöldségesnél kezdek! (Most is 10 perce, hogy visszajöttem onnan!)
Az ember ízlése úgy 12 éves korától átlagosan 7 évente változik, illetve ennyi időnként jelentősen nő a repertoárja! A kukoricát én is csak ajánlani tudom - azt már 12 évesen imádtam, és most sincs másképp! Emellett a paradicsommal is hasonlókép vagyok, annyi különbséggel, hogy a rajongásom csak nőtt. (Most minden reggelt egy tál paradicsomsalátával kezdek - néha 2-3 virslit csapok mellé.) Ezen kívül az édes sárgarépa párolva, főzve és sütve is finom - ezeket enyhén sózom. A párolt, sült vagy főtt karfiol pedig isteni enyhén sózott tejföllel, sajttal.
Sok sikert a "merészkedéshez", és ne aggódj, nagy az esély rá, hogy 10 év múlva már rendszeres zöldségfogyasztó leszel! ;)
Én is csak néhány zöldséget és gyümölcsöt eszem. Nem igazán szeretem őket. Főleg a gyümölcsöket nem szeretem, fel ios tudom sorolni, hogy miket szeretek: eper, sárgabarack, és néha az őszi barackot is megeszegetem.
Zöldségekből szoktam venni mirelit keverékeket. Azt szoktam néha enni, és kukorica konzervet (kukorica szezonban a csöveset is megeszem). Paprikát és paradicsomot is szoktam enni a szendvicseimhez, és uborkát is. Uborkából szerintem sokkal finomabb a kovászolni való, lehámozva, megsózva.
Levesben megeszek minden zöldséget, de leginkább a sárga répát.
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!