Szerintetek az sovány vagy kövér vagy átlagos ha 13 éves vagyok 168 cm és 51 kg és fiú?
Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 20:26
2/10 anonim válasza:
Vagyis bocs, első vagyok, az soványnak számít.
Olyan 63-64 kg-nak kéne lenned....
3/10 anonim válasza:
amit az előzőm írt krva nagy baromság, ez átlagos
4/10 Danee502 válasza:
168cm és 51kg? Hát ez nem átlagos.... 170cm-es ismerősöm, 65kg, és átlagos testalkatú. (Nem jár gyúrni...)
De ez attól is függ, hogy milyen a csontozatod... stb. De szerintem sovány.
5/10 anonim válasza:
az ilyenek mindig felnőtthöz hasonlítják a gyereket... nyilván egy 170cm-s felnőtt van vagy 70kg
de 16. év után kezdessz el kicsontosodni(ezért lehet csak addig javítani a gerinced egyenességét) és akkor kapsz egy halom plusz kilót meg még izmosodsz is nem is kicsit tehát tökátlagos
7/10 anonim válasza:
magyarul ha 65 kg lennél most olyan dagadt lennél hogy anyádék félreraknának télire
8/10 anonim válasza:
Nem tudom az mivel jobb ha az embernek kilátszik a bordája meg a karja kb. 10 centi kerületű...
Jó az ha kicsit húsosabb, emberesebb testű :D
9/10 anonim válasza:
lányoknál normális suly lenne ,de fiunal azért hizhatnál 60-ig :),de majd magától megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!