Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit eszel egy átlagos napon?

Mit eszel egy átlagos napon?

Figyelt kérdés

+ hány éves vagy és hány kiló és férfi vagy nő :)

Köszi

2011. okt. 13. 22:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Reggelire péksütemény(kakaós csiga lekváros bukta stb...),ebédre hétköznap általában tésztákat valamilyen szósszal,vacsira valami szenyó vagy pizza.Hétvégén fajsúlyosabb kaják,vannak reggeli u.a ,ebéd leves utána valamilyen hús(pörkölt,rántott hús,töltött hús stb..) krumpli vagy tészta vagy rizs,desszertnek mikor milyen sütemény van,vacsorára valami könnyebb pl. szendvics.

30F 70 kg

2011. okt. 13. 22:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Reggelire: szendvics mindenféle zöldséggel (paprika, paradicsom, uborka) vagy csak valami gyümölcs (banán, alma)

Ebédre: levest egyáltalán nem eszek, egyébként meg mindig más. A zsíros kajákat nem igazán szeretem, de ezen kívül bármi jöhet, legjobban a tésztákat szeretem.

Vacsorára: vagy szendvics, vagy gyorskaja (pizza, gyros) esetleg étteremből rendelek valamit.

Napközben az édesség és a gyümölcs, korlátlan mennyiségben jöhet :)

21/L

64 kg

2011. okt. 13. 22:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Az időpontok kb. mindig így alakulnak felkeléstől lefekvésig, mert így vannak munkában a szünetek és egyéb dolgok amihez a kajálásom köthető. szóval hétköznapokon ez így alakul általában:

03:30 - Kávé tejjel, cukor nélkül

05:30 - péksütemény vagy pár szem keksz

09:00 - tartalmas szendvics (felvágott, vaj, tojás, sajt, paprika vagy uborka magvas zsemlében)

12:00 - kávé tejjel, cukor nélkül és pár szem keksz, vagy egy csokoládé

14:00 - valami gyümölcs (alma, körte vagy banán legtöbbször mert ezek a nagy kedvencek)

16:00 - egy tányér főtt étel, többnyire húsos kaja

18:00-19:00 - hat-hét körül még eszegetek valamit, joghurtot, rántottát, virslit, valamilyen kását (zab, dara vagy vegyes műzli), túrót vagy egyéb nyalánkságot.

24/N

160cm, 55kg

2011. okt. 13. 23:11
 4/7 anonim ***** válasza:

R. tejeskv és vmilyen péksüti v kenyér szalámival, lekvárral

T. olajos magvak / csoki

E. főtt kaja, ált. leves+második

U. joghurt / magvak / gyümölcs / édesség

V. vagy főtt kaja, vagy szendvics / péksüti

UtóV. Bögre tej, túró rudi / csoki, győri zabf.

2011. okt. 14. 22:57
 5/7 anonim válasza:

reggeli: általában semmit nem eszek

tízórai: néha viszek magammal suliba müzlit vagy valami ilyesmit, vagy pénzt és azon valami szendvicset veszek vagy gyümölcsöt, de van olyan is, hogy semmit nem eszek délelőtt

ebéd: kicsit később szoktam ebédelni 3 óra körül, mikor hazaérek, de ilyenkor főtt kaját, általában húst, tésztát, krumplit ilyeneket

vacsora: 5-6 óra körül eszek valami könnyebb dolgot, vagy pedig az ebéd maradékából

7 óra után már nem eszem semmit, gyorskaját nagyon ritkán fogyasztok kb. 2-3 havonta, de van hogy csak félévente.

2011. okt. 17. 21:41
 6/7 anonim válasza:
*jah és egy 14 éves lány voltam
2011. okt. 17. 21:44
 7/7 anonim válasza:

Reggelire: tejeskávé péksüteménnyel, esetleg pirítós vagy lekváros kenyér, néha müzli.

Ebédre: változó, de nagyon szeretem a tésztákat.

Vacsorára: általában melegszendvics majonézzel és multivitaminnal, valamint a hotdog és tojásrántotta is szóba jöhet.

Napközben még szoktam gyümölcsöket enni, ebéd után, ha csak egy kis dolgot is, de eszek desszertet, valamint délutánonként nasi gyanánt joghurt bármilyen változatban elmaradhatatlan nálam.

15 éves lány

2020. nov. 27. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!