Mennyi az átlagos testsúly a 12 éves lányoknál?
Figyelt kérdés
Mert sok ember szerint vékony vagyok,szerintem meg pont jó.
De mennyi az átlagos testsúly?
2011. szept. 30. 15:13
1/8 anonim válasza:
Génektől,és a cm-től is függ. Én is itt vagyok 12 évesen 33 kiló.De sose mondták rám úgy igazán hogy hű de sovány vagyok,mivel anya és apa is az,na meg még emellé nagyon alacsony is vagyok... Te hány kiló vagy?
2/8 A kérdező kommentje:
150cm
35 kiló
2011. szept. 30. 15:29
3/8 anonim válasza:
Tényleg a soványba tartozol BMI alapján, kiszámoltam neked!!! De ez attól is függ, hogy oszlanak el rajtad a kilók!!!
4/8 anonim válasza:
a testtömeg indexed 15.6. a normál testsúlyúak csoportjába tartozol
5/8 anonim válasza:
15:39 vagyok én ezzel számítottam ki : [link]
6/8 anonim válasza:
Ezt csak igy mondom fejből nem kalkulátor számolta h G*CI sovány vagy! En 163 cm 50kg es 13 eves lany vok es ram azt mondjak h sovány vagyok, ami nem igaz szentem. En 150 centisen mar voltam 40 kg es akkor sovány voltam!
8/8 anonim válasza:
40 kg de inkább afelett.
Én pl 49 vagyok de az orvosom szerint,és magam szerint is nagyon nagyon sovány vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!