Hány kiló az átlagos testsúly egy 160 centis,14 éves lánynál?
Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 02:03
2/4 anonim válasza:
52,6
Szélső értékek: 48-61
Eszedbe ne jusson tini látedre valamilyen baromi fogyókurát tartani. Ha nem vagy megelégedve magaddal, tornázz sokat. Ha fogyózól, pont azok a szerveid fognak hiányosan fejlődni, amire az aranynál is nagyobb szükséged lesz "nőkorodban"
3/4 anonim válasza:
én idősebb vagyok és mégis csak 47kg... sehogy sem tudok hízni. egy olyan 50kg, szerintem mindenképpen megfelelő:)
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
egyébként nem fogyózni akarok, csak egészségesebb életmódot élni (kevesebb szénhidrát, több zöldség, és napi min 30 perc mozgás). Állítólag sokkal hasznosabb.
2011. jan. 4. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!