Mitől lesz valaki cukorbeteg?
joghurtnak a natúr joghurtot hívják, amelynek az átlagos szénhidráttartalma 4,6 g körül szokott lenni.
amiről te beszélsz, az a gyümölcsös joghurt, amelyről minden cukorbeteg tudja, hogy nem eheti.
Te jó ég!! A 71%os finoman menjen a jó édes... oda!!
Nem olyan vicces ez a betegség, hogy csak úgy szimplán lekezelően írjon itt mindenkinek amikor fogalma sincs milyen naponta 4szer szúrnia magát az embernek, fogalma sincs, hogy ha leesik a vércukorszintje valakinek agresszív lesz, remeg és nem utolsó sorban epilepsziás rohamot is kaphat, ami előidézi az emlékezet kiesést (rövid távon)!!
Szörnyű amikor 10 másodperc alatt kétszer kérdezi meg a beteg ugyanazt a kérdést miután egyáltalán tud beszélni, és ha mind a kétszer megválaszolják neki, akkor sem emlékszik rá harmadjára sem, teljesen zavart állapotú lesz, a fürdőszobában azt mondogattam, hogy kórházba vagyok!!( felvették a szüleim :( ugyanis szeretem mindig lentebb tartani, mert ha magas mindig akkor vakulást és láb amputálást is elérhetek vele idősebb koromra.. csak néha túlzásba viszem)
Nem azért hívják cukorbetegségnek mert a cukortól van einstein, hanem azért, mert a vércukorszintjére kell figyelnie az embernek.. ( így is egyszerű az ok nem? )
De mivel te okosnak hiszed magad és mindent mindenkinél jobban tudsz, azt kívánom legyél cukorbeteg és szurkáljad magad és sírjál, hogy "jaaaaj tényleg semmi köze a cukor evéshez.."
Egész életemben nem voltam édességmániás. Nem mondom, hogy nem ettem szénhidrátot, de az átlagos szintet nem értem el és mégis az lettem! A testvérem tömte falta és a mai napig semmi baja..
(mellékesen megjegyzem a cukorbetegeknek a szénhidrátot kell figyelni az ételekben..
A cukorban csak szénhidrát van, tehát cukor=100% szénhidrát, édesítőszerben pedig kilencven-akárhány% -a szénhidrát, úgyhogy nagyon okos vagy, mert abból sem lehet sokat enni mr. orákulum mindenttudó, de csak butítsd az embereket. Polisweet az egyetlen amiben nincs szénhidrát.. folyékony állagú lötty, azzal ízesítem a teát kávét stb.)
Az hogy cukorbeteg vagyok, szörnyű.. teljesen elkeseredett vagyok és nagyon pipa tudok lenni, ha ezért engem okolnak.. Lehet abban igazad van, hogy régen ez így alakult ki.. de ma már örökölhető is lett, úgyhogy ne merészeld rám hárítani a felelősséget. Egyébként a gyümölcsökben is rengeteg szénhidrát van.. tök mindegy, hogy nem gyárban lettek előállítva.. itt a szénhidrát számít, ami mindenben van.. :( annyi, hogy ma már a sonkában is.. persze ettől függetlenül ehetek cukrot és csokit ha akarok.. nem változott meg az étrendem.. nem csupa diabetes-es kaját veszek, mert csak figyelni kell, hogy az étkezésen nem lépjem túl a meghatározott szénhidrátmennyiséget.. ha akarom akkor ehetek csak cukrot is, 70 grammot... maximum nem lakok vele jól, de ugyanannyi inzulin mellett semmi bajom nem lesz tőle.
Tudom, hogy már nem aktuális.. de a "bajnokunk" olyanokat írt ami nem tetszett..
Tudod az sem véletlen, hogy a testépítők buták lesznek! Gondolom te is szedsz valamit ;) - bizony az is káros az egészségre!! A sok koksz, ezért nem is értem mire jár a szád.... !?
előző: hagyd a piklibe, nem ér ennyit az egész.
tegnap voltam diabetológián, ahol egy csaj beelőzött mindenkit. NEM volt cukorbeteg, csak munkaalkalmasságira jött. 52 percig volt bent, és tartotta fel a sort, majd kint a váróteremben elővett egy tábla csokoládét, és ott ette meg mindenki előtt.
én nem vagyok édesszájú, és mindig is utáltam a tejcsokit, de ezt nagyon tapló dolognak tartottam.
ma 01:49: iszonyat sok dologban tévedsz. Ezt a témát azt hittem már lezártuk egyszer, meg lett normálisan indokolva hogy mi történik a szervezetedben a bevitt cukorral, és le lett írva hogy emiatt hogyan alakulhat ki cukorbetegség. Nem kell elfogadnod, hogy a cukor miatt van, ez nem változtat a tényen, hogy főleg amiatt van.
Más kérdés, hogy ugyan testépítek de nem doppingolok. Sajnállak, hogy ilyen az fos az életed a cukorbetegség miatt, de legalább ezért lehetne benned annyi együttérzés a többiekkel hogy nem beszélsz baromságokat róla. Célszerű lenne normálisan utánajárni a dolgoknak (egyébként az örökölhetőségről annyit, hogy elvileg az ilyenek egy generációt ugranak. nagypapám cukorbeteg volt. én nem eszek cukrot, majd meglátjuk.
nem aktalak megbántani. Berakok egy újabb oldalt, ahol sokat foglalkoznak ezzel: [link] itt felül van egy kereső: írd be hogy cukorbetegség.
Persze ebbe is, mint minden forrásba bele lehet kötni, tudom én, de hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!