Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen hízókúrát ismertek?

Milyen hízókúrát ismertek?

Figyelt kérdés

Nagyon vékony vagyok (163cm, 39kg) és olyan nehezen megy a hízás, mint másnak a fogyás, pedig nem vagyok válogatós, zsíros kajáktól zöldségekig mindent megeszek. Plusz 5-8 kg-ra lenne még szükségem. Tudnátok ajánlani hízlaló "diétát"?

23/L

2011. júl. 3. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem is hízó kúrát kellett tartanom olyan vékony voltam. most meg fogyózok-.- ha dobsz egy e-mailt leírom miket ettem:D 1 hónap alatt feljött 5-6 kiló.. :D szval írj nyugodtan :D
2011. júl. 3. 19:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Ide is kiírhatnád, mert engem is érdekelne, meg szerintem mást is... nem magánbeszélgetséekre van ez az oldal
2011. júl. 3. 19:08
 3/5 anonim ***** válasza:
írd ki kérlek ide is! engem is érdekelne!! meg mint az előző ahogy írta..mást is :) köszi előre is
2011. júl. 3. 19:11
 4/5 anonim ***** válasza:
én is híznék, ha tudnék! :)
2011. júl. 3. 19:23
 5/5 anonim ***** válasza:

igaz, nem én írtam az első választ de nekem így sikerült egészségesen felhíznom, csak oda kell figyelni egy kicsit

reggeli:

-piritós mézzel/lekvárral+vaj/margarin egy nagy bögre tej/kakaó/tejeskávé/karamell stb

-rántotta zöldséggel, kenyérrel +citromos-mézes tea

-péksüti(kalács, kuglóf sok aszalt gyümivel)(én magamnak sütöm)+tej/kakaó

-mézes, lekváros kenyér+tej/kakaó

-tej/joghurt müzlivel(zabpehely)+gyümölcs

-szendvicsek (tojásos, husos, halas, sajtos) és zöldségek

-tükörtojás, bundáskenyér sok sajttal+citromos tea

-kenyér+sajtkrém/vajkrém+zöldségek

tízórai: ugyanaz mint a reggeli, gyümölcs, joghurt kekszel, egy szelet étcsoki, müzli

ebéd: leves, főzelék, krumpli, rizs, tarhonyáshús, paprikáskrumpli, rakott zöldségek, rizseshús, rakott krumpli, tészták(sajtos-tejfölös, bolognai, mákos, diós, túrós, lekváros, paradicsomos, mozzarellás, husos, spenótos stb), sült husok, halak, lecsó, babgulyás, lencse, sárgaborsófőzelék füstölt csülökkel, töltött káposzta, paradicsomos húsgombóc stb

desszert: pite, gofri, palacsinta, túrógombóc, derelye, mákosguba, nudli, pogácsák, gőzgombóc, máglyarakás, pudingok, rizskoch, tejberizs, gríz, felfújatk(zöldség, gyümölcs)

uzsonna: tejtermék, gyümölcs, joghurt, keksz(inkább a korpás) pogácsák, sós ropi, magvak

vacsora: ugyanaz mint az ebéd vagy a reggeli

2011. júl. 3. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!