Milyen hízókúrát ismertek?
Nagyon vékony vagyok (163cm, 39kg) és olyan nehezen megy a hízás, mint másnak a fogyás, pedig nem vagyok válogatós, zsíros kajáktól zöldségekig mindent megeszek. Plusz 5-8 kg-ra lenne még szükségem. Tudnátok ajánlani hízlaló "diétát"?
23/L
igaz, nem én írtam az első választ de nekem így sikerült egészségesen felhíznom, csak oda kell figyelni egy kicsit
reggeli:
-piritós mézzel/lekvárral+vaj/margarin egy nagy bögre tej/kakaó/tejeskávé/karamell stb
-rántotta zöldséggel, kenyérrel +citromos-mézes tea
-péksüti(kalács, kuglóf sok aszalt gyümivel)(én magamnak sütöm)+tej/kakaó
-mézes, lekváros kenyér+tej/kakaó
-tej/joghurt müzlivel(zabpehely)+gyümölcs
-szendvicsek (tojásos, husos, halas, sajtos) és zöldségek
-tükörtojás, bundáskenyér sok sajttal+citromos tea
-kenyér+sajtkrém/vajkrém+zöldségek
tízórai: ugyanaz mint a reggeli, gyümölcs, joghurt kekszel, egy szelet étcsoki, müzli
ebéd: leves, főzelék, krumpli, rizs, tarhonyáshús, paprikáskrumpli, rakott zöldségek, rizseshús, rakott krumpli, tészták(sajtos-tejfölös, bolognai, mákos, diós, túrós, lekváros, paradicsomos, mozzarellás, husos, spenótos stb), sült husok, halak, lecsó, babgulyás, lencse, sárgaborsófőzelék füstölt csülökkel, töltött káposzta, paradicsomos húsgombóc stb
desszert: pite, gofri, palacsinta, túrógombóc, derelye, mákosguba, nudli, pogácsák, gőzgombóc, máglyarakás, pudingok, rizskoch, tejberizs, gríz, felfújatk(zöldség, gyümölcs)
uzsonna: tejtermék, gyümölcs, joghurt, keksz(inkább a korpás) pogácsák, sós ropi, magvak
vacsora: ugyanaz mint az ebéd vagy a reggeli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!