Milyen hízókúrát tudtok?
Elég sovány vagyok és szeretnék pár kilót felszedni de sehogy se megy. Tudnátok segíteni?
15/l
sültkrumpli,sok szendvics, kenyer-amiben szenhidrat van,mert az hizlal legjobban. en is igy voltam,de mostanaban meg mar belehiztam az alakomba.:)
15,5l
15 évesen én is soványka voltam és hiába próbáltam hízni nem tudtam pedig sokat ettem/eszek.Kipróbáltam a bérescseppet mert azt ajánlották de az sem segített.Hidd el,hogy 17 éves korodra pont jó alakod lesz.Én 17 éves vagyok és a tavaly vett nadrágaim már kicsik rám.És kb. 5-6 kilóval nehezebb vagyok mint egy évvel ezelőtt.
Ez a genetika,ezellen nem tudsz tenni,ehetsz bármennyit nem lesz eredmény.1-2év és hízni fogsz:)Hidd el:).Sok barátnőm ugyanigy volt!!!Mivel 17éves korodra már nem nyúlasz stb.,Már nem nősz magasabbra és igy nem nyúlod el a zsírt!
Szia. Figyelj, én nem azt mondom amit a többiek. Mert az nem jó. Amit az első válaszoló írt, hogy a kínaiak bekajálnak éjszaka és lefekszenek aludni, nem valami jó módszer. Hiszen ha éjszaka is emésztesz, dolgozik a gyomrod, nem tudsz jót aludni. Az olyan tippek, hogy sok zsíros kaját, édességeket, csokit, chipset, ezek is hülyeségek, ha semmitől sem tudsz hízni, az azt jelenti hogy nem vagy hajlamos a hízásra, tehát ezektől sem fogsz hízni. Semmivel sem több mint a többi étel, csak annyival, hogy egészségtelen. A chipstől és csokiktól azok híznak, akik hajlamosak a hízásra. De ők nem csak ezektől.
Amúgy megértelek, de tényleg. 15 éves vagyok, és mostmár 45 kg. Egy évvel ezelőtt, vagy lehet az még egy fél éve volt csak, 40 kg voltam. Nagyon zavart, túl sovány voltam. Most sem vagyok kövér, vagy duci, de már jobban kibékültem az alakommal. Igazából azt csináltam, hogy reggelente a suliba 2× annyi kaját vittem, és magamba erőltettem, egy idő után már nem is kellett erőltetni, mert jól esett. Nekem az idegeskedéstől össze volt szűkülve a gyomrom, elkezdtem szedni a Magne B 6-ot kicsit jobb, és megpróbálok mindent pozitívan látni, így nem vagyok stresszes egész nap. Amúgy a béres csepp is jó!
Bocsi, kicsit hosszú lett, remélem azért segítettem! 15/L
Megtudlak érteni.
Én már 23éves leszek és 178 cm vagyok 52 kilóval.
Bármit is csinálok felmegy 53-ra de ez a maximum:S
De anyum is így volt. Sokáig volt 50-53kiló között és most 40éves korára meghízott 70re. Mondjuk ez sem jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!