Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi lehet a bajom? Miért nem...

Mi lehet a bajom? Miért nem vagyok éhes?

Figyelt kérdés
Pár napja, hasmenésem, és hányingerem volt , de nem hánytam, szedtem be b6-ot, de azt csak egyszer, utána pedig valami másik hasfogó gyógyszert, aztán még 2-3napig nem igazán volt rendben a gyomrom, sokszor olyan volt mintha hullámvasúton lettem volna, és alig alig ettem, maximum egész nap egy kifli, meg egy bögre vagy két bögre tea, és azóta már a gyomrom rendbe jött, de azóta sem eszem többet, tegnap sem ettem szinte semmit, és inni sem nagyon iszom, valahogy nem kívánok semmit, még ha kicsit úgy is érzem hogy éhes vagyok, akkor sem, ránézek bármilyen ételre és inkább nem eszem, maximum gyümölcsöt, egy banán vagy, mandarin stb... mitől ment el így az étvágyam, vagy mit tegyek ellene?
2011. máj. 8. 12:44
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem sok mindentől lehet, pl. még benned van a baktérium, vagy kicsit legyengült az immunrendszered, ne aggódj, majd minden oké lesz...

próbálj meg inni sokat, pl. teákat, mert a folyadék bővíti a gyomrot és jobban tudsz majd enni:)

persze ezt akkor ha nem mész sehova, mert pisilni kell tőle többet:D

egyél olyanokat, amiket nagyon szeretsz:)

hidd el, majd tudsz enni, ne gondolj arra, hogy nem tudsz...:)

jobbulást:)

remélem segítettem:)

2011. máj. 8. 12:56
 2/2 anonim ***** válasza:
ja és szerintem idegességtől is lehet...próbálj nyugodt lenni, ne aggódj:)
2011. máj. 8. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!