Csütörtökön ettem utoljára, ma hétfő este van, lassan kedd, de még mindig nem ettem semmit, éhes nem vagyok, rosszul sem vagyok, mi bajom van mégis?
Simán kihúznék így még vagy 1 hetet is akár, ahogy most érzem. Nem fogyózom, nem direkt van. Mondjuk, van miből leadni, de ez nem jutott eszembe, csak simán nem vagyok éhes. Mikor leszek éhes? Most nem bírok csak úgy enni.
24/L
Az emberi szervezet nagyon jól bírja az ilyen krízishelyzetet- egy ideig. Utána összeomlik, és visszafordíthatatlan dolgok fognak történni. Először is beteg leszel - aki nem eszik, az hiánybetegségeket kap. Azt hiszem, erre neked kéne rákeresni az interneten, a saját érdekedben.
Ettél ma már valamit?
Jobban vagy?
Ha valaki sokáig nem eszik, akkor egy idő után átfordul a dolog és nehezére esik enni. A legnehezebb az első pár falat, de utána jobb lesz. Az ember tudatos lény, és táplálékra szükség van, tehát ilyet nem szabad csinálni, hogy naem vagyok éhes, ezért napokig nem eszem. Igenis le kell ülni és enni legalább egy almát vagy pár darab kekszet! És az ivás nagyon nagyon fontos!!!
Szerintem fokozatosan kezdj el enni. Ne kelttésztát (szendvics), hanem valami kekszet vagy krumplipürét, ropit, vagy egyél levest! A leves az azért jó mert tápláló, de mégsem nehéz a gyomornak és miközben főzöd, lehet, hogy megkívánod, mivel érzed az illatát.
Nem történt veled valmi olyan megrázó esemény, amit nem tudsz feldolgozni? Mert én már votlam többször így és akkor én sem tudtam enni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!