Éhes vagyok mégsem bírok enni. Mi bajom lehet?
Úgy kezdődött, hogy szerdán nagyon rosszul voltam, alig bírtam enni s azt a kicsit is kihánytam amit sikerült ennem...estére jobban lettem de azóta folyton éhesnek érzem magam és amikor elkezdek enni 2 falat után úgy érzem, hogy megteltem és nem bírok többet enni...aztán fél óra múlva megint korog a gyomrom :S
Valakinek hasonló problémája vagy tudtok ajánlani valamit???
Előre is köszi a válaszokat!
Teát és gyümit tudok enni...de próbáltam például főtt krumplit és abból se ment le sok... joghurtot meg alapból utálom...:S Már aggódom szerda óta 3 és fél kilót fogytam :S
Azért köszi!
almakompót, alma, meggymártás, kis túró jól áttörve vaniliáscukorral kikeverve vagy lekvárral, mézzel, turmixok-főleg banán, főtt rizs kis párolt zöldséggel-sárgarépa, fehérrépa, karfiol. brokkoli-jól pépesísd át őket, kis főtt husi, párolt husi, háztartási keksz, sós perec, sajtos pogácsa citromos-mézes teával
kalács lekvárral, mézzel, vajjal, piritós
tejbegríz cukros-fahéj, lekvár
puffasztott búzák, pászkák kakaóval, lekvárral, mézzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!