Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Sokat eszel, vagy keveset?...

Sokat eszel, vagy keveset? Hízékony vagy?

Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 15:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Én szerencsés vagyok. Zabálok, mint egy ló, de tartom a súlyomat.Igaz, sportolok.

16/L

2011. máj. 7. 16:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem eszem sem sokat, sem keveset, bár ha választani kell, akkor inkább keveset. Szerintem normálisan táplálkozom egyébként.

Sajnos iszonyatosan hízékony vagyok, anyukám is az, mindig figyelnem kell, miből-mennyi-mikor eszem, az egyetem meg a sok magolás meg extrán nem tett jót a súlyomnak. De most heti négyszer-ötször kondizni megyek, úgyhogy lesz ez jobb is.

2011. máj. 7. 16:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem normálisan eszem, bár néha kevesebbet, néha többet, ahogy éppen kívánom. :) Mondjuk gyakran eszem sajna édességet, bár erről próbálok leszokni, mert nem egészséges. Nem vagyok hízékony egyébként, átlagos alakom van, és sportolok mellé.
2011. máj. 7. 17:38
 4/7 anonim ***** válasza:
én már próbáltam 1-2 hónapon át tudatosan sokat enni ,de semmi nem segített hízni ,csak a kondizás(3 éve tolom) ,de zsír nem jön rám
2011. máj. 7. 18:02
 5/7 anonim ***** válasza:

nagyon hízékony vagyok, ezért keveset eszek, de akkor is inkább zöldség, gyümölcs, joghurt, túró, hal, hűs, tojás

édességet nem eszek egyáltalán

2011. máj. 8. 09:31
 6/7 anonim válasza:
Én nem sportolok semmit, annyit eszek mint egy 5 napon át éheztetett disznó, és 45kg fölé még nem értem.
2011. máj. 14. 10:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Sajnos azt hiszem hízékony vagyok, nem kicsit. Konkrétan 14 éves korom óta szenvedek a súlyommal, ezért is voltam bulimiás 18 éves koromig.

170 centihez 70 kig körül voltam már 14 évesen, és ha akkor nem kezdtem volna fogyózni, bele se merek gondolni hol tartanék most 21 évesen.:/

Nőttem valamennyit azóta, 173 centi vagyok, és 65 kiló fölé már sose mentem azóta, mert általában amint látom, hogy hízok egyből diétázom.

Jelenleg 59 kiló vagyok, aminek nem örülök, mert a nyár elején 56 voltam, és félek, hogy nem fogok tudni megállni a hízásban.:(

Különben érdekes, mert tizenévesen hízékonyabb voltam, mint most. Viszont azt veszem észre, hogy vannak időszakok, mikor össze eszem minden nem túl egészséges kaját is, és mégsem hízom, inkább fogyok. Viszont van (általában nyáron), hogy garantáltan nem eszek meg 1500 kcal-nál többet, mégis hízok és hízok. Nyaranta valahogy mindig felmegy 2-3 kg.:/

Szerencsére olyan kimondottan kövérnek sose voltam mondható, inkább normál, mert, mint mondtam kordába tartom magam, de valahogy olyan idétlenül nézek ki.:S

Aránytalanul hízom, és nevetségesen áll.:/

Csinos akarok lenni egész életemben, sose tudnám elképzelni, hogy úgy elhagyjam magam pl. szülés/ házasság után, hogy 80-90+ legyek, inkább diéta egész életemben.

2015. aug. 6. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!