Miért jött divatba ez a "keveset" egyél mánia?
Amikor kisgyerek voltam, mindíg azt mondták a felnöttek amikor a szüleimmel vendégségbe mentem, hogy mindent meg kell enni mert attól lesz az ember egészséges felnött és ezt betartották a felnöttek is.
Ma meg az a divat, hogy nem baj ha kimarad egy étkezés, sőt egészséges is. Macskatányérral méregetik az ételt még egészséges felnöttek is, nem csak tinik vagy diétázók, ez miért van ?
Talán mert rájöttek, hogy a mostani emberek már nem dolgozzák le a szántón azt a sok kaját.
Talán nem véletlen, hogy az elhízás már népbetegség.
De erre te is rájöhetnél 1 kis logikával..
Hát szerintem nem divat, hogy kimaradhat egy étkezés... Szerintem az a divat, hogy rendszeresen, sokszor, kis adagokban kell enni, mindenképp kell reggelizni, és változatos étrendet kell követni. A divatos újságok is mindig ezt írkálják, de tényleg!
Nekem rossz a gyomrom, ezért én is sokszor, kis adagokat eszem, és tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!