Egyszerűen nem vagyok szomjas soha... Van hogy fél litert vizet sem iszom meg egy nap!
2011. júl. 20. 18:37
1/9 anonim válasza:
Leginkább a későbbiekben súlyos veseproblémák, vesekő.
2011. júl. 20. 18:41
2/9 anonim válasza:
1. Egy idő után kegyetlenül fájni fog a veséd.
2. Tönkre fog menni (szintén a veséd).
+1. SOS figyelj rá, hogy napi arányban a 2 liter meglegyen, főleg a nyári melegben. Ha máshogy nem megy, fogj egy 2 les üveget, legyen benne a kedvenc italod (kánikulában nem alkohol:) és tűzd ki célul, hogy az esti lefekvésig elfogyjon. Volt már rokonom, aki emiatt rosszul lett. Ez nem játék, komoly dolog!
2011. júl. 20. 18:44
3/9 anonim válasza:
Tönkremegy a veséd,a bőröd csontszáraz lesz.
2011. júl. 20. 18:53
4/9 A kérdező kommentje:
Hát azt nem bánnám ha száraz lenne a bőröm mert az arcom nagyon zsíros meg a fejbőröm is.
2011. júl. 20. 18:56
5/9 anonim válasza:
-.- Nem úgy száraz, mint száraz bőrtípus. Hanem az a vakarózós beteges száraz.
2011. júl. 20. 18:57
6/9 anonim válasza:
Mielőtt még a veséddel lenne baj:
leesik a vérnyomásod
fáj a fejed
2011. júl. 20. 20:35
7/9 anonim válasza:
Az éhség és a szomjúság érzete nagyon hasonlít egymásra, olyannyira, hogy könnyű összekeverni őket. Ha úgy érzed hogy éhes vagy előbb igyál valamit. Ha 5 perc múlva is éhesnek érzed magad ak egyél is :) És ha eszel mindig igyál hozzá eleget.
Ilyen problémám volt...az ügyeleten kötöttem ki emiatt, hogy nem ittam eleget. Állandóan szédültem. De az amit leritam nekem bevált :D Azóta nem látogatom a dokit (ő javasolta ezt) :D
2011. júl. 21. 10:42
8/9 flora08 válasza:
Én is ugyanígy voltam, hogy fél litert ittam egy nap, mert nem voltam szomjas. Csodálkoztam, hogy sokszor fáj a fejem és mindig levert, álmos vagyok. Egyik ismerősöm mondta, hogy igyak sokkal többet; bevált. Egyből megérzem ha keveset ittam, mert elkezdek szédelegni és fáj a fejem.
2011. júl. 21. 14:46
9/9 anonim válasza:
Tedd ki az ásványvizes üveget a sz.géped asztalára, és ne legyen lezárva! :) Én képes vagyok két üveggel is meginni egy nap :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!