Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A hajam elgyengül, elvékonyodi...

A hajam elgyengül, elvékonyodik és már fele annyi sincs mint korábban szóval vészesen fogy! Úgy néz ki hogy felszívódási zavaraim vannak. Mit tehetnék ellene hogy megálljon a hajam gyengülése és vissza erősödjön/nőjön?! Részl. Lejjebb. FONTOS!

Figyelt kérdés
Az egykori hajmennyiségemnek már a fele is alig van meg, elvékonyodott és nagyon kevés lett és egyre csak fogy. Voltam góc kutatáson vérvételen és mindenféle vizsgálaton de semmi bajom nincs, azonkívül hogy kb a hajam fogyásával egyidőben vettem észre a tejcukor érzékenységre utaló jeleket (hasmenés tej ivás után, fehér nyálka a székletben). A bőrgyógyászom felszívódási zavarokra gondolt, aminek tünete a tejcukor érzékenység is. Elmentem egy hajgyógyászhoz aki ránézésre megmondta hogy ez nem kopaszodás (örökletes vagy stb) és megvizsgálta a hajhagymáimat ahol kiderült hogy teljesen táplálékhiányosak!! Mivel a szervezetem nem szívja fel rendesen a vitaminokat azok nem jutnak el a hajhagymáimhoz így azok elgyengülnek a hajam pedig kihullik és ami növekszik hajam túl gyenge ahhoz hogy erős hajszál legyen belőle. Azt javasolta hagyjam el a tejet teljesen az étrendemből amit meg is tettem de nem látok változást.. Ha valakinek hasonló problémája van azt kérem hogy ossza meg velem a tapasztalatait, vagy aki tudja mi a teendő ilyen felszívódási zavaroknál, szintén a tanácsát kérem!! Előre is köszönöm! 17 éves lány.

2011. ápr. 12. 16:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én biza’ elkezdtem fogamzásgátlót szedni rá (bár èn már szültem és nem tervezek többet). Második levél végénél járok, és eddig jók a tapasztalataim, pedig nem is a legerősebbet szedem.
2018. ápr. 15. 16:07
 22/24 anonim ***** válasza:
Néha írhatnál, hogy hogy állsz, esetleg privàtban is beszélhetnénk!
2018. ápr. 15. 16:07
 23/24 anonim válasza:

Szia

Én is hasonló cipőben járok. Immár 3.éve,hogy hullik a hajam. Érdekessége viszont az, hogy tavasztól őszig. Legalábbis idáig így volt.

Tavaly mentem először endokrinológushoz. Elküldött pajzsmirigy uh-ra, TSH vérvételre. Mind kettő negatív lett. További vizsgálatok sajnos nem voltak, mivel nem tudott időpontot adni. Tavaly novemberben meg állt a hajhullásom. Sokat nőtt és dúsult a hajam. Akik rég láttak, meg is dícsérték a frizurámat. Sajnos nem tartott sokáig az örömöm. Március óta megint drasztikusan hullik

Talán ennyire még soha nem hullott:(Ami télen kinőtt, mostanra már semmi nincs belőle. Olyan vékony a hajam, mint a pókháló. Egyéb problémáim is vannak, úgyhogy e hónapban megyek nőgyógyászhoz meg endokrinológushoz is. Tuti valami hormonális probléma.

2018. júl. 2. 11:30
 24/24 anonim válasza:
Mi újság van most a hajaddal,ill.veled? Nekem is húllik nagyon a hajam! :( voltam vérvételen minden jó! Voltam endokrinológusnál ő is el kűldött 1 teljes NAGY laborra nem talált semmit! Azt mondta h törődjek bele biztos genetika 28 éves férfi vagyok,és nagyon ritka már a hajam! :( voltam hajprofesszornál is az csak felesleges pénz kidobás volt kb 100.000ft ot dobtam ki a fél év alatt minden féle kenceficére,semmi látszatja nem volt! Ezért kérdezném h nálad mi újság?
2020. máj. 1. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!