A hajam elgyengül, elvékonyodik és már fele annyi sincs mint korábban szóval vészesen fogy! Úgy néz ki hogy felszívódási zavaraim vannak. Mit tehetnék ellene hogy megálljon a hajam gyengülése és vissza erősödjön/nőjön?! Részl. Lejjebb. FONTOS!
Szia!
Hát a hajam állapota sajnos sokkal rosszabb. :((((
Jártam a hajgyógyász által előírt kezelésre, ami akupunktúrás szóval tűket szurkál a fejbőrödbe meg a füledbe, és mindenféle kenceficét rak a fejedre, meg még egykét szerkentyű és dolog, plusz használom a sampont ami teljesen gyógynövényes és direkt kopaszodásra van, és a krémet + olajat amit a fejbőrre kell kenn minden hajmosás előtt. Látványosan dúsult és erősödött meg a hajam az első kezelések alatt, lettek babahajaim és a vastag választékom is visszavékonyodott, viszont rendszeresen járni kéne és hsasználni ezeket a szereket, de sajnos annyira drágák hogy nemtudok úgy élni vele mint kéne :(((( Régen nem voltam már és elfogyott a samponom is a hajam pedig visszaesett ugyanoda, sőt talán még roszabb is. Biztos hogy a kezelés SEGÍT!!!! Vizsont anyagiakban nehéz....
De mivel semmi vizsgálatot nem csináltak nálam ami bizonyítaná hogy hormonális, csak ránézésre mondták ezt, én még reménykedek, hogy hátha NEM. Szóval elfogok menni a nicehair hajgyógyászathoz, ahol az okok keresésére fektetnek nagyobb hangsúlyt és azoknak kezelésére, nem csak a tünet kezelésére ami ugye a kopaszodás. Ahogy olvastam részletes és megbízható vizsgálatok vannak, így most arra gyűjtök.
Szia!
Nekem is ez volt a problémám, tejcukor érzékeny vagyok és erősen elkezdett hullani a hajam. Március óta járok hajgyógyászhoz és újra elkezdett visszanőni a hajam.Kedvesek, segítőkészek és megértőek. A hajdiagnosztika után személyre szabott kezelést kapsz. Nagyon jó, újra van loboncom:)
A címük: 1056 Bp. Molnár utca 23
A telefonszámuk pedig 061-950-2027
Esztergályos Hajnit keresd.
Mi lett veled azóta?
Nekem ugyanez van, bár én nézettem is vért, és nekem Inzulinrezisztencia+PCOS miatt hulllik baromira a hajam. NEm tudom olvasod-e ezt, meg mi a helyzet veled azóta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!