1/2 anonim válasza:
a pro nutri elég gagyi meg izolátum amúgy is csak versenydiétához kell.Jó lesz a koncentrátum.Ha még olcsóbban akarod megúszni cyto whey pro.
Ha meg ennél is olcsóbban akkor veszel 1 nagy vödör cyto whey prot amit csak edzés után iszol.Heti 3 edzéssel számolva 200 adag asszem elég lesz 1 ideig...És a cyto mellé veszel 1 nagy vödör power proteint amit a nap többi szakában iszol.Ez a legprofibb és a legtakarékosabb megoldás.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Cytogen whey pro azért nem jött szóba, mert aszpartamos. Ebben a 2-ben nincs, többet meg most nem találtam, amibe nem volt. Az biztos, hogy olcsóbb lenne, de ez nekem fontos, hogy ne legyen benne. Mindenkinek van valami bogara, nekem ez. Nitro pure whey goldot szedtem eddig, gondoltam kipróbálok mást is. Akkor whey pro pro lesz. Még egyszer köszönöm a választ!
2011. febr. 27. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!