Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az normális hogy 12 éves...

Az normális hogy 12 éves vagyok,135-138 cm vagyok, és 26 kiló, vagy szedjek fel pár kilót?

Figyelt kérdés
2009. febr. 10. 22:26
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

26 kg vagy, ne viccelj mar! Az elso osztalyba a gyerekek 21 kg-val mehetnek!

Persze hogy szedjel fel nem par, hanem jo sokat!!!!

Menjel el orvoshoz!

2009. febr. 10. 22:38
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
De ez a magasság nem is 12 éves gyerek átlaga, hanem kb. a 9-10 éveseké, vagyis nem feltétlen vagy kórosan vékony , de azért nem ártana, ha sportolnál valami egészségeset, úszás, biciklizés, kajak kenu, ilyesmi.Ezzel izmosodhatsz is, mert természetesen neked nem zsírréteg felszedésére van szükséged!!
2009. febr. 10. 22:48
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Ne foglalkozz vele, kicsi vagy, majd megnősz! Én is ekkora voltam 12 évesen, felnőttként meg átlagmagasságom, átlagsúlyom van. Iskolába annak idején hatévesen 15 kg-mal mentem, csak azért nem utasítottak el iskolaéretlenség címén, mert már tudtam írni és olvasni.
2009. febr. 10. 22:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Más is kis termetű a családból? Mert akkor nincs probléma. Én is pici voltam, és nem is nőttem nagyra, 24 éves vagyok, és 151cm magas, 42kg, és ez pont megfelelő. Anyai ágon alacsonyak vagyunk, anyu is alacsony, nagymamám pedig (anyu édesanyja) egy fejjel alacsonyabb nálam, mégis megszült és felnevelt 3 egészséges gyereket.
2009. febr. 10. 23:05
 5/9 anonim ***** válasza:
71%

Egyetértek az előttem szólóval. Az én lányom pl. épphogy 6 éves, és 125 cm magas, és 24 kg. Sok függ a genetikától.

Viszont, ha azt nézzük, hogy csak 10 cm-el vagy magasabb, és csak két kilóval nehezebb, akkor tényleg nagyon vékony vagy.

2009. febr. 10. 23:11
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!Amúgy anyukám az alacsony a családban,apukám meg elég magas.
2009. febr. 16. 15:43
 7/9 anonim ***** válasza:
57%

Lehet,hogy kisnövésü vagy,de a 26 akkor is kevés!szeggély fel legalább 10 kilóót!!

Én 45 kiló vagyok.

2009. szept. 5. 22:20
 8/9 anonim ***** válasza:
szedjél*
2009. szept. 6. 12:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha felszed tíz kilót akkor szted mi lesz belőle? Egy disznó, már bocsi a kifejezésért :D Én is ennyi vagyok (138) és 29 kiló :D teljesen normális sztem, bár ez a kérdés nagyon régi szóval már mindegy, ha esetleg visszalátogatsz ide akkor megírnád mennyi idős,centi,kiló vagy?:)
2014. jan. 23. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!