Hajnalonta arra ébredek hogy méhösszehúzódásom van, normális ez 32 hetesen? Jelenleg 3x1 Magne B6-ot szedek, elég ez vagy szedjek 4x1-et?
Figyelt kérdés
2007. dec. 27. 08:00
1/3 anonim válasza:
Szia, én most lépek be a 34. hétbe, és spontán még nem volt méhösszehúzódásom. Legalábbis nem érzem, sokak szerint..
A magne B6 nem jól szívódik fel, én más magnézium tartalmú vitamint ajánlanék. Érdeklődj bioboltokban.
2/3 anonim válasza:
Max 3x1et szedhetsz magneB6ból.
Nekem is volt ilyen csak jóval korábban,és ami megoldás volt az a sok pihenés.Bármiféle gyógyszer szedése előtt konzultálj az orvosoddal.
3/3 anonim válasza:
Szia! Én 33 hetes vagyok, nekem is (sajnos elég sűrűn) vannak méhösszehúzódásaim. A magne B6 sajnos nem sokat ér, szedjél inkább magnesium citricit, vagy magnerot tablettát. Én 3x2-t szedek, túladagolni nem lehet. És pihenj minél többet! Meg természetesen konzultálj a dokiddal. Grat a babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!