Normális e ha éjjel arra kelek, hogy méhösszehúzódásom van?
Figyelt kérdés
Az elmúlt pár napban van,hogy fájdogál a hasam alja,ez normális?És éjjel arra ébrdek,hogy bekeményedett a hasam és fáj?Segítsetek ez ugye a baba növekedésével függ össze,nem pedig,hogy baj lenne?Amúgy nem vérzek stb..2008. febr. 29. 07:51
1/3 A kérdező kommentje:
Azt lefelejtettem,hogy a 21hétben vagyunk.
2008. febr. 29. 07:52
2/3 anonim válasza:
Nekem is szoktaktak lenni ilyen kemenyedeseim amikor aludtam, szerintem attol van hogy amikor alszol azert egy kicsit nyomos a hasadat. Most 34 hetes vagyok es minden rendben. Ha nem verzel es nem gorcsolsz, nincs gond. Boldog babavarast!
3/3 anonim válasza:
Szia.Nekem is voltak ilyen gondjaim,de azt mondta a doki,hogy nem eléggé tágul a méhem,és ahogy a kisfiam mozog,azért fáj.Szedjek magneb6-ot.Azóta nincs semmi bajom.Boldog babavárást!21 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!