Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Napi folyadékbevitellel ...

Napi folyadékbevitellel kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés

Amióta az eszemet tudom keveset iszom van olyan nap, hogy el is felejtek inni (míg édesanyával éltem ő szólt rám mindig, hogy ittam e már) tehát napi két pohár a max ha eszembe jut. A kérdésem: Ezért nem sikerül fogynom? Ezért halmoztam fel zsírpárnát has és derék tájékon? Ez okozhat valami egészségügyi problémát?

Megjegyzés/észrevétel: Ha iszom akkor olyan érzésem van mint ha felpuffadnék telítettség érzés fog el lomhának érzem magam.....ha meg meg iszom a napi 2L amit mondanak a szakemberek akkor feszítő érzésem van belül mint ha kiakarna szakadni a gyomrom.

2011. febr. 3. 20:06
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok,hogy nem érzek szomjúságot és sokszor csak akkor jut eszembe,hogy nem ártana inni is, mikor már rosszul vagyok.

A fura érzés ,teltségérzet azért van a víztől, mert nem vagy hozzászokva a rendes folyadék fogyasztáshoz.Nem kell mindjárt 2 literrel kezdeni, fokozatosan növeld a folyadék bevitelt.És ne a vacak csapvizet igyad, hanem ásványvizet,lehet, hogy attól nem lesz rossz a gyomrod, a csapvíztől sokszor én is rosszul vagyok, hányingerem ,migrénem lesz tőle.

A zsírpárnák nem a kevés folyadék miatt vannak.Az ivás nem fog megszabadítani a zsírpárnáktól,viszont a bőrödet megszépíti és méregteleníti a szervezetedet.De fontos lenne kicsit többet innod,mert a keringésnek is árt, a folyadékhiány.

2011. febr. 3. 20:23
 2/2 A kérdező kommentje:
No igen, mindig száraz a bőröm és kirepedezett. :S
2011. febr. 4. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!