Anorexiás vagyok? (kérdésed. )
Az utóbbi 1 hónapban pont 13kg-ot fogytam...!
A súlyom egyébként normális 154cm 45kg DE, sokat híztam előtte vagyis 58kg-ról indultam. Nem tudtam tükörbe nézni, depressziós voltam...:S És annyira meguntam, hogy lefogytam 1 hónap alatt. Csak ebédeltem és azt is keveset, levesből 2 kannállal, másodikból mértékkel, sütiket meg nem ettem 3.-nak...mellé reggel 100%-os almalevet ittam 2dl-t, +1,5l vizet. Heti 4 órát táncoltam+2 órát tornáztam...
Normális?! :S
Nem, de ezt te is tudod, hogy nem normális. :)
Ezek szerint nem lehet elégszer elpofázni, hogy nem az a jó fogyás, mikor koplalsz (mert amit te csinálsz, az koplalás), hanem az, mikor megfelelő az étrended és mellé sportolsz. Nem is értem, ennyi kaja mellett hogy bírtad a heti 4 óra táncot és 2 óra tornát. :/
Tudnál többet is enni bűntudat nélkül?
Hányingered van a laktatóbb ételektől?
Keltél már úgy reggel, hogy még a szekrényig sem volt erőd elmenni?
Én ezekből kezdtem rájönni, hogy gond van...
14/l (üdv egy "szanatóriumból" mi csak így hívjuk :) bár nem csak az anorexia miatt kerültem ide )
Figyelj szerintem még nem vagy teljesen elveszve , keressetek egy dietetikust aki segít összeállítani egy egészséges és nem hízlaló étrendet és menj el pszichológushoz.
Hány éves vagy?
Mikor a hugom az anorexia elején volt,akkor soha nem hallottunk tőle olyat,hogy normáls a slya,ár csont vékony volt és kövérnek látta magát.
És amúg én elképzelni sem tudom ,hogy heti 6 óra intenziv mozgás melett ennyi étel,hogy volt elég?Szval nem csodálom,hogy fáj a fejed folyamatsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!