Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anorexiás vagyok? (Kérdésed...

Phanie kérdése:

Anorexiás vagyok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod túl hosszú. )

Figyelt kérdés
nem vagyok csont és bőr, sőt kicsit husos vagyok (63 cm 60 kg) de olvastam, hogy az anorexiának van egy folyamata, és félek, hogy elindultam ezen. a szüleim aztmondják beteges vagyok. folyamatosan mérek és számolok mindent, a gyümölcsökre kiszámolom hány kalória, és bevágtam a fél kalória táblázatot. mániákusan mozgok, szobabicózom (10km-el kezdtem, és mamár 30-40km-nél tartok naponta!) Néha elcsábulok (tegnap ettem egy fagyit, és egy marék csokis mandulát) és síró görcsöt kaptam, tornázni kezdtem,és azóta lalkiismeret furdalásom van. kérlek segítsetek! beteg vagyok??
2011. máj. 15. 11:25
 1/5 A kérdező kommentje:
163 cm*
2011. máj. 15. 11:26
 2/5 anonim ***** válasza:
a lelkiismeret furdalas eves utan, a normalis testsuly es a kcal szamolgatas inkabb bulimia mint anorexia bar ez a ket betegseg nagyon kozel all egymashoz. aki egyszer volt anorexias az biztosan lesz bulimias is es tobbnyire forditva is igaz
2011. máj. 15. 11:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Mindenki aki normálisan fogyózik és tudatosan táplálkozik az számolja a kalóriákat.Nincs azzal semmi gond!

Nekem is bűntudatom van ha néha nasizok.De akkor aznap annyit mozgok amíg el nem égettem azt a kalóriamennyiséget amit a nasival bevittem. Nincs ebben semm baj.

2011. máj. 15. 12:05
 4/5 anonim válasza:
Én is azt mondanám, hogy bulimiára jobban hajaz a dolog... de arról nem írtál semmit, hogy mennyit eszel egy nap, stb... akkor könnyebben meg lehetne mondani...
2011. máj. 15. 13:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy anorexiás. Aki anorexiás,annak meg sem fordul a fejében,hogy ez nem normális. Ők ezt élvezik. Tapasztalat.
2011. máj. 15. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!