Melyek a gyomorkímélő, nem savasító ételek?
Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 20:09
1/2 gfero válasza:
általában a zöldségeknek van lúgosító hatása
2/2 gyuribacsika válasza:
Zöldségek, banán, ananász, mazsola, babok, hüvelyesek, tökmag.Szóval ezek, viszont ezektől nem nagyon fogsz jól lakni.Gabonafélék és még egyéb nem mindennapi dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!