Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért stagnál a súlyom még...

Miért stagnál a súlyom még mindíg?

Figyelt kérdés
Októberben nem mozogtam semmit, feljött ~3 kiló. November kezdete óta heti 4x edzek 2 órát aktívan. Azt hittem így majd lemegy az a pár kiló ami feljött de tévedtem. A súlyom megmaradt ugyan úgy 77 kiló vagyok. Nem iszok cukros üditőket , nem kávézok, fogyasztok alkoholt rendszeresen. Minden edzés után megiszom egy liter tejet, amúgy pedig csak vizet iszom, (igaz ízesítetteket pl. Jana). Étkezésről meg annyit , hogy mivel suliba járok és nem vagyok menzás ezért a délelőtti kaja adag az 2-4 szendvics délután pedig általában valami csirkés kaját eszem, nagyritkán tésztát. Mi lehet a probléma?
2010. nov. 27. 08:34
 1/3 anonim ***** válasza:

SZerintem ne igyál meg edzés után 1 liter tejet. Felesleges...

Csináld azt, hogy reggelihez iszol 2 dl tejet, majd edzés után megint 2-2,5 dl-t.

Mondjuk 2 szendvicset egyél meg délelőtt, vagy maradhat a 2-4, csak mondjuk akkor 2 db legyen rozskifliből és ne rakj rá vajat, csak felvágottat (én vaj helyet túrókrémet, kefírt, vagy tejfölt szoktam használni.

2010. nov. 27. 10:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
vagy az is lehet h az edzés miatt az átalakult és nem zsír hanem izom akk meg nincs semmi probléma !:D
2010. nov. 27. 10:29
 3/3 A kérdező kommentje:
nekem probléma :) lejjebb szeretnék menni súlycsoportban, lehetőleg 70 alá... Küzdősportot űzök, és azért 75-80 kilós kategóriában már eléggé kemény a mezőny
2010. nov. 27. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!