Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mindig éjszakára leszek éhes....

Mindig éjszakára leszek éhes. Miért van ez? Nem eszek napközben sokat de eszek. Reggeli, ebéd. Csak csúszásban. Az ebéd már majdnem inkább vacsora. Viszont késői fekvő vagyok és mindig éhes leszek pont mire aludnék. Mit szabad ilyenkor enni?

Figyelt kérdés

márc. 24. 00:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Túl keveset eszel nap közben, azért leszel éhes estére
márc. 24. 06:48
 2/11 anonim ***** válasza:
45%

Ahogy az elso irja. Nekem is volt ilyen regebben. Kiderult hogy a reggeli volt tul keves. Hiaba ettem rendszeresen egyszeruen keveset.

A nap elejen be kell vinni a tapanyagszukseglet 2/3át

márc. 24. 10:21
 3/11 anonim ***** válasza:

Magyarul éhezteted magad napközben. Nem kell csodálkozni, hogy estére elege lesz a testednek és enni kér.

Az étkezési zavarod mentális baj, de a szervezetedet nem tudod becsapni, ő nem hülye.

márc. 24. 11:28
 4/11 A kérdező kommentje:

Nem mentális baj.

Csak van némi túlsúlyom és Refluxom, ezért eszem kevesebbet.

De így este mindig éhes vagyok.

S nem tudom mit merjek enni estére a reflux miatt.

De majd megprobalok napközben enni 3x.

márc. 24. 14:16
 5/11 tothp ***** válasza:
Van az úgy, hogy az elme a sima vízhiányt is éhség formájában értékeli. Ha este éhes leszel, evés helyett egy jó nagy pohár vízzel telítsd a gyomrod. Na bumm. Éjjel egyel többször kell kimenni pisilni. De legalább nem vittél be felesleges kalóriát.
márc. 24. 16:20
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm
márc. 24. 16:34
 7/11 Senior Séf ***** válasza:
45%
Vacsira ne egyél semmiféle szénhidrátot, vagy cukros vackot. Az ugyanis az egekbe nyomja a cukrodat, ami ugyanúgy le is fog zúgni.
márc. 24. 18:31
 8/11 anonim ***** válasza:

Mégis hogy ne lenne pszichés baj az, hogy napi kétszer eszel csak, úgy ,hogy éjjel meg rosszul vagy kb az éhségtől.

Nem kell elhinni, az meg semmit nem jelent, hogy túlsúlyos vagy. Az étkezési zavaroknak közük nincsen a bmi-hez.

márc. 25. 11:25
 9/11 A kérdező kommentje:

Úgy 6kg leadásától már jobb lenne.

Ráállok a natúr csirke, rizs, zöldség kombora, meg több vízre.

Köszönöm a tanácsokat.

márc. 25. 15:46
 10/11 tothp ***** válasza:

Rizst pont nem kéne.

Az is elég magas glikémiás indexű. Nagyon megnyomja a cukrot.

márc. 25. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!