Ha csak egy nagyon picit maradt nyers a rántotta, ugye nem leszek szalmonellás?
Figyelt kérdés
szept. 27. 20:01
3/4 anonim válasza:
Nyers tojássárgáját eszek szinte minden nap, nem valószínű hogy bajod lesz tőle.
4/4 anonim válasza:
Nem a nyers tojástól leszel szalmonellás. Ha nincs rendesen átsütve, az növeli a kockázatot, de alapvetően nem ezen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!