Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Létezik egészségre ártalmatlan...

Létezik egészségre ártalmatlan tapadásmentes bevonat?

Figyelt kérdés

Jó ideje igyekszem keresni a témában, de nem érzem, hogy megbízható információkra bukkannék. Azt már tudjuk, hogy a teflon nem a barátunk, de a többi típusú bevonattal mi a helyzet? Nem csak a sokat hallott kerámia, gránit, márvány típusok léteznek már (tudom, hogy ezekkel kapcsolatban sokan nem hiszik, hogy eleve kivitelezhetőek, de laikus szemmel nézve komponensként el tudom őket képzelni), illetve úgy látom ezek között is lehetnek komoly minőségbeli különbségek. Van valakinek hiteles információja a témában? Mondjuk nekem eleve az sem szimpatikus, hogy sok bevonatos edény alapanyaga alumínium…

Illetve ha a kérdésre a válasz, hogy nincs, akkor ki milyen jó minőségű edényeket használ, milyen célra illetve technikával? Márka, típus ajánlásokat is szívesen veszek.

#serpenyő #edény #tapadásmentes #kerámiabevonat #márványbevonat #gránitbevonat
ma 11:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Acél. Meg van a trükkje hogyan ne tapadjon le, de ha kitapasztalod, akkor jó lesz.
ma 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!