Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tapadásmentes, indukciós...

Tapadásmentes, indukciós tűzhelyen is használható, sütőbe tehető, jó minőségű és időtálló wok-ot hol találok? (Az emag a mall.hu meg a hasonlók, továbbá a "márkás" túlárazott hulladékok kizárva - többi lent.)

Figyelt kérdés

Nagyjából egy 30-35 cm-es, indukciós tűzhelyen is használható, tapadásmentes, strapabíró és ugyanakkor időtálló wok edényre volna szükségem, természetesen nem a túlárazott boltok (emag meg hasonló) és nem a "márkás" (pl. tefal) forrásokból.

Olyan kéne, amit sütőbe is be lehet helyezni. Ugyanakkor nem kerül egy kisebb vagyonba (max. 20.000 körüli árkategóriára gondoltam - azaz még legyen benne megfizethető kategóriában - ha esetleg kicsivel drágább, az se baj, csak legyen jó minőségű).

Ha valaki tudna segíteni ill. tanácsot adni, annak nagyon hálás lennék!

2023. jún. 22. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A Tefallal mi a bajod?

Nekem nagyon bevállt. Pedig volt drágább olasz csoda is, de az kidobós volt fél év után, mert hámlani kezdett róla a bevonat.

A Tefal évek óta heti szinten használatban van. Ha egyszer kinyiffan ugyanilyet fogok venni újra.

2023. jún. 22. 21:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk tefal van sok éve, imádjuk, kb kétnaponta használjuk.
2023. jún. 23. 17:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is összességében a Tefal a legstabilabb. Próbáltam a Bergnert, próbáltam vendéglátóellátósat, de előbbi siralmas volt, utóbbi pedig nem tudott többet, mint a Tefal. Lehet, hogy most jönnek a Bergner-fanok és a vendéglátósok, de ez az én basic háztartásom megélése.
2023. jún. 26. 07:53
 4/6 anonim ***** válasza:
63%
Wokra hadonlító valamit kapsz csak. Egy autentikus ételhez gömbölyű edény kell, és az aljtát körülölelő nyilt láng.
2023. jún. 26. 08:26
 5/6 A kérdező kommentje:

"Wokra hadonlító valamit kapsz csak. Egy autentikus ételhez gömbölyű edény kell, és az aljtát körülölelő nyilt láng."

Igen, tökéletesen tisztában vagyok vele. De sajnos én olyan panellakásban élek, ahol a körülmények korlátozottak. Ezért nekem marad az indukciós tűzhely. Ahhoz pedig egy olyan wok edény, amellyel megközelítően lehet olyan ételeket készíteni, mint az öntöttvas változattal, erős nyílt láng használatával.

2023. jún. 27. 12:47
 6/6 A kérdező kommentje:

Úgy látom mindenki a Tefalt javasolna.

Esetleg valaki tudna kipróbált alternatívát javasolni? Én nem elégszem meg egyetlen forrással, én szeretek alaposan utánanézni annak a dolognak, amit épp megvenni készülök. (Persze nyilván a GyK.-n kívül máshol is nézelődöm, de amúgy érdekel az emberek szubjektív véleménye is.)

2023. jún. 28. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!