Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen tapadásmentes lábast...

Milyen tapadásmentes lábast érdemes vásárolni?

Figyelt kérdés
24 centi és 4 liter körüli lábasban gondolkodom. Számításba került az Bonyhádi 12 ezerért. Jelenleg olyat használunk, de 2 év alatt lekopott a belső teflon réteg. A Berlinger Haus edényekről kifejezetten rossz véleményeket írnak, ezért szeretném megkérdezni kinek mi vált be otthon? Lehet akár gránit bevonatos edény, csak nem tudom azokból melyiket lenne érdemes.
2022. okt. 10. 11:39
 1/2 anonim ***** válasza:
87%
Vegyél egy sima inox-ot szendvicstalppal, nekem még nem égett le benne semmi és nincs ami lekopjon róla.
2022. okt. 10. 12:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

De mihez kell?

Sima átlag kajákhoz, egyáltalán nem fontos a tapadásmentes felület, sőt, pont azért mert lekopik, alatta pedig nem olyan anyag van, ami erre van tervezve, nem is célszerű, mert így hamar elhasználódik.

Ha valami megég, az a tapadásmentesben is megég, csak nem tapad oda, de attól még kuka az egész kaja, mert megégett.

Jó vastag aljú acél kell, ennyi.

Ha rétegzett aljú, annyira kell vigyázni, hogy amíg tűzforró, ne tedd hidegvízbe.

12 ezerért 2 évig bírja, ne viccelj, ennél még egy hagyományos zománcozott is sokkal jobb ár/érték arányú.

2022. okt. 10. 12:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!