Milyen edényeket használtok sütéshez-főzéshez? Zománcos, tapadásmentes, vas vagy rozsdamentes?
Figyelt kérdés
ápr. 12. 10:34
1/5 anonim válasza:
A legtöbbször sima rozsdamentes acélt.
2/5 anonim válasza:
Tefal párti vagyok, bár az utóbbi években sokat romlott a serpenyők minősége, a pároló serpenyőm, amit huszonpár ezerért vettem, 3 évet bírt, pedig sose nyúlok bele fém eszközzel, mégis kopik rajta a bevonat :(
Főzéshez ilyen edénykészletem van, ez nagyon bevált, ezekkel még nincs gond, nem deformálódott, nem kopik:
Sütéshez, pároláshoz tefal talent pro serpenyőim, párolóm van.
3/5 anonim válasza:
Van mind a két fajta de attól függ mit főzök.
4/5 anonim válasza:
Rozsdamentes acélt legtöbbször, de van pár tapadásmentes serpenyöm is
5/5 anonim válasza:
Lábasból kizárólag rozsdamentes acélt használok, a tepsik közt van zománcos és bevonat nélküli acél egyaránt, de gyakran sütök üveg- és kerámiatálakban is. A tapadásmentes bevonatok többségét utálom, túl kényesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!