Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha kihagyom a vacsorát,akkor...

Ha kihagyom a vacsorát,akkor is fogyhatok?Pl.5-6 között eszem,és a 9-10 órai szenvicset kihagyom.

Figyelt kérdés

Ezt hosszú ideig tartanám,mert amikor haza érek itthonra már nem vásárolnék,hogy spórolni tudjak,egyébként is van rajtam pár kg felesleg.

Általában egy szelet szeletelt kenyeret szoktam enni még este 8-10 között. Ez mennyit számit?

tegnap 23:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Akkor fogsz fogyni, ha kalóriadeficitben vagy.
ma 00:04
 2/3 anonim ***** válasza:
32%

9-10 közt majszolsz??? Jesszom!

6 óra után már nem eszünk, mert azt a keveset se mozgod le/lelassul az anyagcsere. Nekem 5-6 közt van a vacsora. Nem uzsonna, VACSORA! Az uzsonna hivatalosna 3-kor van.

ma 07:33
 3/3 anonim ***** válasza:

2-es, ne reklámozd 2025-ben ezt a hülyeséget, jó???

Hacsak nem nyolckor fekszel le, amit kétlek, tök szükségtelen hatkor vacsoráznod - aztán éhezteted magad másnap reggelig.

ma 15:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!