Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Evészavarosok! Mennyi volt a...

Evészavarosok! Mennyi volt a legalacsonyabb súlyotok és milyen magasok vagytok mellé?

Figyelt kérdés
Voltatok kórházban is? Ha igen kaptatok szondát?
dec. 26. 16:08
 1/3 anonim ***** válasza:
78%
48 kg 170 cm-hez. Itt kapcsoltam magamtól, hogy ez így nem lesz jó. Hivatalosan nem lettem diagnosztizálva és még egészségügyi problémát nem okozott. De lelki okból fogytam, testkép zavar is társult hozzá, gondolom ez lehet valahol az anorexia határa. Visszaesésekkel több év kellett hozzá, hogy fejben is helyre jöjjek.
dec. 27. 17:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

35 kiló a 168 centihez.

Sohasem voltam kórházban, mert felnőtt embert nem visznek "erőszakkal", de majdnem belehaltam szó szerint.

Viszont már 54 kilósan anorexiás voltam, ez tény, csak... ez mentális betegség és semmi köze a kilókhoz.

Diagnosztizálva 46 kilón voltam, de az orvosaim - na, azt hagyjuk inkább, milyen "remek szakemberek" voltak :D

Egy ideig stagnáltam, majd voltam 53 kiló, 45, 38, megint 51, és a legdurvább relapse-ban 35.

dec. 28. 11:58
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Most gyógyulok. Sajnos még visszaesek olykor (lelki dolgok vagy sok stressz), de arra már gondosan figyelek, hogy bármilyen szarul is vagyok épp, 47 kiló alá ne menjek.

Az is kevés súly, de még elvagyok vele és nem triggereli az étkezési zavaromat, csak "stressz okú a súlyvesztéls".

dec. 28. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!