Felnőtt evészavarosok felépülési programja miben különbözik a fiatalokétól?
Nincsen program, ez nem amerika. :D Elmész, keresel egy értelmes pszichológust, nekiállsz a terápiának, aztán mész dietetikushoz, aki TALÁN ad neked étrendet - én pl nem kaptam, a kutyát nem érdekelte ilyesmi.
Végül magamtól gyógyultam 31 évesen, 35 kilósan. Orvos? Vicc, 38 kilósan sem csináltak semmit. Rám nézett: egyen, mert nagyon sovány (aztán fogytam tovább)
Úgyhogy miután bepánikoltam, hogy basszus, napokon belül meghalok, ha így folytatom, akkor elkezdtem olvasni, angolul, hogyan történik a visszaétkeztetés anélkül, hogy belehalna a páciens. Meg még ezer másik videót néztem, beszélgettem másokkal, stb.
magyarorszagon erre tenyleg keves az esely :(
nekem anno 20 evesen a szuleim fizettek Bad Oeynhausenban NRW-ben Nemet o.-ban egy etkezesi zavaros klinikan egy therapiat. Nemtudom mar mennyibe kerult, most 33 vagyok. De tudom hogy nagyon draga volt, en most nemtudnam magamnak fizetni, de a szuleim jo moduak es segitettek igy
Es a fiatalabbaknak sincs jo program egyebkent:/
17-27 kozotti korosztalybol voltunk tobben is az osztalyon es gyakorlatilag gyogyulas senkinel nem tortent.
A fizikai felepulesre koncentraltak, és utana 42 kg elerese utan viszontlátásra.
Sajnalom a helyzetet...magan uton kene jo szakembert keresni, de alapvetően a sajat, belso motivacio tud csak megmenteni. A betegsegtudat mar egy előrelépés!
A legjobbakat kivanom❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!